Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
Kalandor #101 üzenetére
De-de ok hogy vannak ilyenek is, de azért a "nemhülyébe" járó közönség "szinvonala" alapján magyarul akarja majd megvenni az éjfélre elmenők többsége szerintem.
Meg ez igaz lehet annak a szinvonalára is álltalában akik az ilyen bulvárakcióknak bedőlnek...
(Azt akarom ezzel mondani, hogy szerintem nem az angolul jobban tudó (talán lehet értelmiséginek is mondani) réteg... Vagy legalábbis bízok ebben...)Meg szerintem itthon a magyar Win-nek sokkal nagyobb a volumene.
Az mondjuk egy más kérdés, hogy akik angolt használ, az könnyen lehet, hogy sokkal nagyobb arányban veszik meg eredetibe a szoftvert.
+ saját maga rakja össze a gépét, így géphez adott OEM-et se annyira vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest