- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lelkes híve vagyok a 3D technológiáknak, még akkor is, ha szemüveget kell hordani, de ha nagyítóval kell keresni a tartalmat mert a filmesek lusták voltak még egy kamerariget betolni, illetve hígítják a piacot egy csomó kamu-3D anyaggal, az nem segít a dolgon. Az se, hogy technológiailag "véletlen" rosszkor tolták be az egészet, amikor az emberek nagy többsége még 50" alatti TV-ket vett (mert azok voltak megfizethetők).
Persze a gyártók szempontjából telitalálat: felesleges = fogyasztó kukázza és ül fel az újabb hájpra, ami most jobb esetben valamelyik HDR technológia lesz, amit "valami véletlen folytán" egy az egyben fognak kukázni 2-3év múlva.
A magam részéről lesz.rtam, a fullHD TV-nk akkor lesz cserélve egy 500€-s utódra, amikor kileheli a lelkét, 4k-t meg Qled monitoron fogok nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Horizon Forbidden West
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest