Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini PC
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
orion1025 #75 üzenetére
Ha alaposan megcsiszolod fújás elött minden apró kis hajlatot, rést, majd megfelelően és alaposan zsírtalanítod és szilikonmentesíted, akkor az előkészítéssel már baj nem lehet. Innen már csak egy lépés a megfelelő festék kiválasztása, ami nem fog lepattogni. Mindenképpen 2 komponensű festéket vásárolj, abból is valami márkásat. Lényegében olyat amit az autókra is használnak. Így nem fog megrepedni, vagy idő elött lepattogni a festék és megéri a ráfordított időt.
Persze ez sem örökös, ezzel számolni kell! -
chris-v
senior tag
válasz
orion1025 #73 üzenetére
Kérdésed arra vonatkozik, egy ilyen idős telefon hogy bírja a festést, vagy, hogy miután lefestettem eltelt pár hónap és most milyen?
Igazából bármelyik legyen is a kérdés a válasz egyszerű, mert jól bírja. A kor nem számít festés szempontjából. Mióta le lett felfestve, pedig díszként szolgál, nincs mindennapi használatban. De napi használatra is alkalmas lenne, mert nem gagyi, olcsó dobozos festékkel lett megfújva. -
chris-v
senior tag
Gondolkoztam készítéskor még ezen a narancsos színen is
De a fehér jobb választásnak tűnt. -
chris-v
senior tag
Ha valakit érdekel esetleg ennek a cikknek a hosszabb verziója, az írja be a címet a gugliba
-
chris-v
senior tag
Így már értem
-
chris-v
senior tag
válasz
marositech #36 üzenetére
Vitrinem nincs, de lényegében az asztal sarkán áll és dísz funkciót lát el.
(#37) rover45: Direkt azért kerestem szépet, hogy lefújjam!
A led csere is felmerült, de úgy döntöttem kihagyom, ennek a legfőbb oka hogy régen sem tetszett. -
chris-v
senior tag
válasz
muchacoado #25 üzenetére
2 komponensű festék és kész.
Lakk akkor kell csak ha metálra akarod fújni. De lakból is van több fajta, van ami puhább és nem pattog le. -
chris-v
senior tag
Köszönöm az elismeréseket és a tippeket, na meg a felajánlásokat!
Lehet majd élek is 1-2 lehetőséggel, majd privátban érdeklődök.Ha valakinek van nem túl leharcolt 6210-ese vagy 3210-ese az érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest