Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Trackball/hanyattegér topic
- SSD kibeszélő
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Autós kamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Én is Avatart láttam IMAX-ben. Szerintem jó volt, a térhatás tény hogy kicsit fura, mert nincs az az igazi átment, hanem van aki kicsit előrébb, van aki kicsit hétrébb van, de maguk a tárgyak/emberek viszont síkban vannak. Legalábbis nekem így tűnt. De akkor is jobb volt mint a sima 2D. Feje senkinek sem fájdult meg kicsit sem és ahogy hallgattam a beszélgetéseket a kifele haladóktól, másnak sem. Tény, hogy nem tökéletes, de ugye mindent el kell kezdeni valahol. Az olyan típusú mozi ahol le tudod venni a szemüveget és úgy is látod az egy átbaszás. Avatartnál bármikor is vettem le a szemüveget mindig baromi homályos volt a kép és a teljes kép, nem csak részek.
Aki meg nem látja jól az így járt, akinek meg megfájdult tőle a szeme az menjen el szemészhez, mert valami baj van a szemével és ne szarozza le technológiát a saját szemproblémája miatt. Szerintem...
Amúgy meg nem kötelező 3D-ben nézni.Ijk: "brutális felárat kell fizetni érte, hogy már tényleg csak annak éri meg, aki nem tud mit kezdeni a pénzével"
Ja manapság egy mozijegy 1300-1500, Imax volt 1800. UBAZZ az a 300 forint BRUTÁLIS. Azóta is a kölcsönt fizetem
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Sony a Nintendóhoz hasonlóan figyelmezteti a szülőket.
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest