Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ribi

nagyúr

Én is Avatart láttam IMAX-ben. Szerintem jó volt, a térhatás tény hogy kicsit fura, mert nincs az az igazi átment, hanem van aki kicsit előrébb, van aki kicsit hétrébb van, de maguk a tárgyak/emberek viszont síkban vannak. Legalábbis nekem így tűnt. De akkor is jobb volt mint a sima 2D. Feje senkinek sem fájdult meg kicsit sem és ahogy hallgattam a beszélgetéseket a kifele haladóktól, másnak sem. Tény, hogy nem tökéletes, de ugye mindent el kell kezdeni valahol. Az olyan típusú mozi ahol le tudod venni a szemüveget és úgy is látod az egy átbaszás. Avatartnál bármikor is vettem le a szemüveget mindig baromi homályos volt a kép és a teljes kép, nem csak részek.
    Aki meg nem látja jól az így járt, akinek meg megfájdult tőle a szeme az menjen el szemészhez, mert valami baj van a szemével és ne szarozza le technológiát a saját szemproblémája miatt. Szerintem...
    Amúgy meg nem kötelező 3D-ben nézni.

Ijk: "brutális felárat kell fizetni érte, hogy már tényleg csak annak éri meg, aki nem tud mit kezdeni a pénzével"
    Ja manapság egy mozijegy 1300-1500, Imax volt 1800. UBAZZ az a 300 forint BRUTÁLIS. Azóta is a kölcsönt fizetem :W

Új hozzászólás Aktív témák