Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRinyo
aktív tag
A fogyasztást én úgy tartanám elfogadhatónak, hogy egy szál vinyó, egy szál dvd, intel oldalon G33/G35 chipes lap vagy amd oldalon 780G lap - mindkettőben integrált vga-val. Legyen egy átlag jó 400-as táp a gépben, pl FSP. És akkor így mit eszik az adott konfig. Nekem így tetszene egy teszt. Nomeg, több mint másfél éve van vegas8, nem a 3éves vegas7-tel kéne mérni a mostani procikat. Meg nem cs3-as adobe cuccokon, amikor már fél éve lassan kinn van a cs4 is.
Szóval, ha procifogyasztás érdekel vkit, akkor ne izom vga-val nézze - ennyit várnék...
Egyébként jó írás, jó teszt, szerintem ezek fontosabbak, mint a high-end tesztek... Az átlag úgyis ilyen procikat vesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szóval, ha procifogyasztás érdekel vkit, akkor ne izom vga-val nézze - ennyit várnék...