- Dell notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
a beszerezhetőségéről nem tudok nyilatkozni, én nagykerben vettem a saját X-718amat
viszont van A4Tech X7 fórum PH!n, ott hátha tudnak segíteni, hogy hol kapható X-718BF
viszont ami a mouse accelerationt illeti, az sosem hardveres...mindig Win alatt lehet registry módosítással ki-be kapcsolni az egérgyorsítást (néhány játék támogatja is az acceleration letiltását, ha bizonyos paraméterekkel indítod, ki tudod iktatni)
-
c41r0^
őstag
A 708 és 710 volt az első, alap gamer egere az A4Technek, a 718-ba már jobb optika ment, az F jelenti, hogy a 3shot gomb rajtavan a modellen, a B pedig "csúszásgátló" réteget jelenti a burkolaton
elméletileg a 750BF lenne a csúcs, azonban a lézer miatt mégsem az...
itt van néhány új, innovatív fejlesztés is
-
c41r0^
őstag
Jó lett a kis ízelítő összefoglaló az egérről.
Nekem is A4Tech X-718-am van középső piros gomb nélkül, nem a BF verzió, hanem a sima kék-ezüst. A BF (kígyóbőr minta) azért készült el, mert a sima verziót néhányan izzadás során csúszósnak titulálták, így a gyártó kijött ezzel. Kétségkívül ez a legjobb ár/érték arányú egér most a piacon.
Összehasonlításként én 3 évig használtam játékra a M$ legendás 1.1A egerét, ami a mai napig megvan tartalékként. Aztán vkinek szereltem össze gépet és X-710-es egeret vettem hozzá, már akkor éreztem, hogy az én kezemnek ezt a formát és méretet találták ki, ugyanis én nem teljes kézzel tehénkedek rá az egérre, hanem a hüvelyk és a gyűrűs ujjammal fogom két oldalt és csuklóból irányítom, nem alkarból. Így beneveztem egy X-718-ra (szándékosan erre, mert nem kellett piros 3*shot gomb és a felületét is teljesen jónak találtam). Tehát az én kezembe az X-718 jobban simult, nem izzadok rajta, jobb a fogása, gyilkosabb "fegyver" CS-ben számomra. 2000 DPI-n használom, engem egyáltalán nem zavar a görgő villogása. Vékon és hajlékony a kábele is, nem tartja vissza az egeret annak merevsége (1.1-Anál nekem ez kicsit zavaró volt).
Egyetlen negatívum van, hogy valóban kopik a külső festése, most 1 éves az egér, de a borításon látszik a kopás a szürke részen és az oldalán. A BF borítása viszont nem fog kopni, mert eleve nem műanyag, hanem gumis-rácsos kígyóbőr-szerű a kialakítása.
Ha lecserélem az X-718-at, akkor X-718BF-re fogom, jelen piaci kínálati állás szerint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Nintendo Switch 2
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- DOOM - The Dark Ages
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest