Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
"Ez sose hivatalosan sztem,R sorozat nem jár erre,"
Sajnos ez sem fog! Az OS és a TV tuner is "USA only".
Viszont mindenképpen jó, hogy Elefánt megírta a cikket, mert hírértéke van azok számára, akik egyébként (más "fórumon") nem követik a televízió készülékek piacának híreit.
"Ez sose hivatalosan sztem,R sorozat nem jár erre,pedig a 85R745 is jöhetne
[rtings]"
Hinnye... csapnivaló a grádiens! Ezt a szintet egy 10 évvel ezelőtti, átlagos, alsó kategóriás tévé is bőven túlhaladja.
Kérdezhetném: ehhez mi szükség van 10 bit-es panelre?
A viszonylag magas, dimming nélküli natív kontraszttal sem sokra megy az ember, ha a panel fekete uniformitása ennyire rossz...
Bevallom, az "R635" képességei alapján sokkal jobbat vártam...
-
Segal
veterán
Most komolyan ki találja ki ezeket a hülye neveket a TCL-nél?
Pár napja egy 82-es nevű tv ami 55 és 65 colban kapható, most meg egy 48-as ami 65 és 75 colban... -
rainman72
nagyúr
"Arról egyelőre még nincs infó, hogy a tv mikor juthat el Európába és így Magyarországra, de reméljük, hogy sokat már nem kell várni reá."
Ez sose hivatalosan sztem,R sorozat nem jár erre,pedig a 85R745 is jöhetne
[rtings]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest