Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
Regonelix #18 üzenetére
Jó jó egyébként, egyetlen egy nagy baj van amúgy csak az AllWinnerrel, hogy a Mali GPU linux alatti támogatása siralmas, szval HTPC-nek (tudomásom szerint eddig) nem volt jó, ÉS! a csavar az az, hogy Android alatt viszont volt megfelelő driver hozzá. Egyébként minden másra tök jó, HTPC-re amúgy is van 100 másik alternatíva. Ami még gond lehet, hogy az infra, mikrofon nincs deklarálva rendesen..azaz ha nem vagy Power User és linux geek, akkor eléggé nehézkes életre kelteni ezeket a részeket. De! tényleg csak ajánlani tudom ezen hibák ismerete mellett, mert nagyon patentül össze van rakva.
Egyébként hűtésre szerintem egy 5V-os mini ventilátor tökéletesen elég, bár nekem akril tokban hűtőborda és ventilátor nélkül fut a rendszer. Aki Androidot akar ezekkel használni, annak viszont kötelezően ajánlom a ventilátort, mert egy villanykályhát megszégyenít a processzor működés közben
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest