- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
a malacos a legjobbpofa !
-
Mardel
őstag
válasz
#81187072 #21 üzenetére
Ez ismerős, csak nálam telefonnal.
Alap androidos ébresztőóránál sűrűn elaludtam mert kora reggel félálmosan csak annyi maradt meg hogy ha valamelyik irányba húzom az ujjam, akkor elhallgat.
Szundi helyett sűrűn lekapcsoltam az ébresztést.Pár hónapja használom a timely appot, ott be lehet állítani hogy véletlenszerű alakzatok lerajzolására vagy kör, kocka, háromszög, stb. párosítására vagy egy matek feladvány lehetséges megoldásai közül a jót kiválasztva leáll az ébresztés.
Mondjuk így is 4 ébresztést állítok be (4:05, 4:30, 4:45,4:50) hogy ne tudjak elaludni.
-
SunMount3r
nagyúr
Hát az a propelleres marha jó lehet
, ha másra nem is, arra biztos felébred a delikvens ahogy leveri röptében a szekrényről a porcelán vázát...
A 14 dollár csak a kezdet...
-
Döglött Róka
veterán
En meg felkelek magamtol, ebresztoora nelkul, reggel 6-7 kozott. Egyszer ketszer elfelejtettem ebresztot kapcsolni es rajottem, hogy teljesen ra vagyok mar allva es nem alszom el. Ha meg elalszom, akkor annak oka van es marha ritkan fordul elo (meg boven megbocsathato keses kategoria)
-
e=mc²
őstag
Es meg van oldva
-
Én inkább ingyenesen és kellemesen megoldom ezzel az alkalmazással: Sleep as Android
Nem sziréna módon ébreszt reggel, hanem szépen, lassan hangosodó csengőhanggal. Illetve lehet úgy is beállítani, hogy akkor ébresszen, amikor a "leginkább" ébren vagy ( nyilván adott időintervallumban ).
-
CoDWaW07
őstag
Hatalmasak
Mondjuk az a malacos bacon sütő kicsit morbid, hogy egy malac süti az egyik rokonját
-
Auratech
őstag
Van egy jó androidos app, ami ötletesen ébreszt. Alarmy
Addig nem áll le, amíg nem fotózom le azt,amit a beállításkor. pld az egyik faliképet. -
gerii
addikt
VIGYÁZAT hangos!
Próbáljátok ki ezt a hangot. -
DRB
senior tag
Nekem erről az egészről ez jutott eszembe: [link]
-
DFlash
tag
a pisztolyos tetszik a legjobban
A Flying Alarm Clock kicsit hasonlít az előbbihez, azzal a különbséggel, hogy ez egy propellerféleséget katapultál, egész nagy távolságra.
cérnával megfogható?
-
SirRasor
addikt
Poén kedvéért nem rosszak, de igazából a régi koncepciót el kéne felejteni és az egyetlen hatékony és kíméletes ébresztő mechanizmust kellene mindenkinek fejlesztenie, hogy minél olcsóbb legyen.
Azaz folyamatosan erősödő FÉNNYEL ébreszteni, mint ahogy már több100ezer éve megszoktuk.
-
scope2007
addikt
Hasonló van itthon
Amelyik "kilő" egy kis propellert
És míg vissza nem teszed, addig szól az ébresztő
Kb 30cmre repül el néha xD
Samsung márka, kb 4éve már megvan -
Jose73
tag
-
janos1988
addikt
-
Baryka007
addikt
válasz
#81187072 #21 üzenetére
Én jelenleg, a számítógépemet állítottam be a BIOSba hogy minden reggel kapcsoljon be. A házi mozi is bekacsol mellé szintén időzítővel. Majd egy egyszerű Batch program ( ha 6:30 lesz ) elindít egy mappából egy saját maga által ( random ) választott számot. Általában Justin Bieber meg hasonlókat rakok oda, azokra felébredek ! Meg kitör az agyf**sz is !
A gép 6:00 kor kapcsol be, hátha frissít vagy ilyesmi, fél óra alatt már biztosan feláll
-
ABee
tag
Az utolsónál már csak az lenne keményebb ha komplett reggelit készítene mint a Vissza a jövőben
-
törölt tag
válasz
Angel1981 #20 üzenetére
"Jópofák, bár akik tényleg nehezen kelnek, azok egyszerűen tegyék az ágyuktól jó messzire az ébresztőórát!"
Hát... Fokozatosan távolítottam az ágy mellől gyerekkoromban az akkor még felhúzós vekkert, amit a hátán kellett egy pöcökkel leállítani (összetett mozdulatsor), de a végén már odamentem álmomban a szekrényhez, lenyomtam, majd visszafeküdtem, aztán pedig semmire sem emlékeztem az egészből, mikor már csak arra ébredtem, hogy elkéstem... Az azért segített, mikor üres sörösdobozok mögé dugtam a gyűjteményemből (amiket amúgy nem én ittam meg), elég hangosan csattannak a padlón...
-
Angel1981
veterán
Jópofák, bár akik tényleg nehezen kelnek, azok egyszerűen tegyék az ágyuktól jó messzire az ébresztőórát!
-
-
Baryka007
addikt
háááát én most neki állok és csinálok egy ilyen sült baconos ébresztőórát !
Van nekem, egy király kis kenyérpirítóm, ( nem az amerikai stílusú ) vannak benne rácsok, hőcsövek felül alul... És amikor az ébresztőóra a hangfalainak küldi a feszkót. Akkor beindul ez is. A megvalósítás sem bonyolult, bele forrasztok a hangszóró kábeleibe, és rákötöm a sütőre. Persze nem arról fog menni, ez csak beindítja
Milyen jó is lesz, reggel 6 kor Kossuth rádióra ébredni és közben szalonnát sütni.
A probléma evvel csak az, hogy amikor a rádió bekapcsol majd, akkor fogja a sütést is elkezdeni
De majd kidolgozom
-
aram01
nagyúr
ezeket én első reggel elpusztítanám
Mondjuk az a gurulós nem rossz ötlet, rá is nézek hol lehet kapni -
kisza25
félisten
válasz
twollah1976 #1 üzenetére
inkább főzne egy kávét
tojással az igazi. azért egy kis tömény zsírbomba reggel erős lehet
csak mondjuk nyáron nem tudom mennyire döglene meg az este beleütött tojás a baconnel reggelre -
Beri78
őstag
a pisztolyos megoldás messze a legjobb!
-
DonElvis
aktív tag
A pisztolyos szerintem zseniális. Lehetne bajnokságot rendezni arról, hogy csipás szemmel ki hányadszorra találja el a céltábla közepét pl 5 méterről. Arra kellene vigyázni, hogy nehogy valamelyik FB fotón rajta maradjon a stukker, mert a végén még a rendőrség fog ébreszteni nekünk nem tetsző időpontban ;-)
-
PeeterssoN
őstag
K.jók ezek az órák!
Kár hogy más is felébred mire kiiktatja őket az ember.
-
elefant
őstag
válasz
Freddy TNT #3 üzenetére
tojással az igazi. azért egy kis tömény zsírbomba reggel erős lehet
-
Freddy TNT
őstag
Pedig nincs is annál jobb mint a hálóban frissen sütött bacon illatára kelni
belegondoltatok milyen tuti hogy ez az ágyad mellett sistereg ?
-
elefant
őstag
válasz
twollah1976 #1 üzenetére
ja, kár hogy nem csinálták meg végül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A gonosz masinák mellett olyan is akad, amely sült szalonnával várja az ébredőt.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robogó, kismotor
- Tőzsde és gazdaság
- DOOM - The Dark Ages
- Wise (ex-TransferWise)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest