Hirdetés
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzGöbe
tag
Ne is várd, soha nem fogod annyiért megkapni! Manapság már nem divatos árat csökkenteni. Úgy mentek lejjebb az SSD árak, ahogy bevezették a minél több bitet tárolást cellánként. Anno (2013
) 128 gigásat vettem 38k-ért, 3 éve 256-ost, fél éve 1 TB-osat (én is az MX500at néztem ki magamnak, a játékok nem panaszkodnak
). Felőlem mehetnének még lejjebb az írás tűréssel is, mert én aztán nem írkálok sokat, de be kell lássam, hogy nem szükséges egy átlag usernek több hely, mint fél vagy 1 tera. Aki meg ennél többet akar, ráadásul SSD-n, az meg nyúljon a zsebébe, szerintem ez így normális. Meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy nem a magyar pénztárcákra vannak kitalálva az árak. Kicsik is vagyunk, messze is vagyunk, kövér ÁFÁ-nk is van, mindjárt más lenne a helyzet, ha...
Jó, az megint más, hogy ami kicsit is nem átlagusernek készült, az már gamer és akkor tesznek rá bőven árrést, de ami nem átlegusernek készül, az DIY és az már nagyon beszűkült piac, mondhatnénk azt is, hogy örüljünk, hogy egyáltalán még van PC, nem csak mobilok...
Btw, ha már éppen ennél a cikknél vagyunk, 1 TB-os meghajtó 1800 TBW?
Az nem gyenge!
Új hozzászólás Aktív témák
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG 2TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ne is várd, soha nem fogod annyiért megkapni! Manapság már nem divatos árat csökkenteni. Úgy mentek lejjebb az SSD árak, ahogy bevezették a minél több bitet tárolást cellánként. Anno (2013
) 128 gigásat vettem 38k-ért, 3 éve 256-ost, fél éve 1 TB-osat (én is az MX500at néztem ki magamnak, a játékok nem panaszkodnak
). Felőlem mehetnének még lejjebb az írás tűréssel is, mert én aztán nem írkálok sokat, de be kell lássam, hogy nem szükséges egy átlag usernek több hely, mint fél vagy 1 tera. Aki meg ennél többet akar, ráadásul SSD-n, az meg nyúljon a zsebébe, szerintem ez így normális. Meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy nem a magyar pénztárcákra vannak kitalálva az árak. Kicsik is vagyunk, messze is vagyunk, kövér ÁFÁ-nk is van, mindjárt más lenne a helyzet, ha...
Az nem gyenge!