Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ja. Akarok de sose lesz emberi ára így marad a vergődés. Egyébként SSD tesztet nem igen szoktam nézni..amire nekem kell only játékokra úgyis tudom hogy gyorsabb mint a HDD (Metro Exodus remek HDD-ről csak 7.5 perc inditástól mire a save game visszatöltődik és játszhatom) Az meg hogy programok mit mennek vele nem foglalkoztat mert total kommanderen meg a böngészőkön kívül nem igen használok másokat.
-
CzGöbe
tag
-
dkess
őstag
válasz
Vikitorony #10 üzenetére
Ez nem a Legyen Ön is milliomos! játék ...
-
Rozisoft_Bp
tag
Igaz, hogy csak szekvenciálisan, de a Ddr memória sebességénél járunk...
-
Vikitorony
tag
Felező opció lesz benne?
-
dkess
őstag
Amennyiben írási sebességet szeretnénk, akkor ez esetben is a legalább 1 TB méret és a felett kell nézelődnünk ez esetben is. Ami érdekes, hogy a képen nincs hűtőborda egyáltalán - pedig a PCIe 4.0 -ás SSD -k azért melegedősebbek, mint a PCIe 3.0 -ás társaik. Ebből kifolyólag is a többire elég vaskos bordákat szoktak rakni ...
-
CzGöbe
tag
Ne is várd, soha nem fogod annyiért megkapni! Manapság már nem divatos árat csökkenteni. Úgy mentek lejjebb az SSD árak, ahogy bevezették a minél több bitet tárolást cellánként. Anno (2013
) 128 gigásat vettem 38k-ért, 3 éve 256-ost, fél éve 1 TB-osat (én is az MX500at néztem ki magamnak, a játékok nem panaszkodnak
). Felőlem mehetnének még lejjebb az írás tűréssel is, mert én aztán nem írkálok sokat, de be kell lássam, hogy nem szükséges egy átlag usernek több hely, mint fél vagy 1 tera. Aki meg ennél többet akar, ráadásul SSD-n, az meg nyúljon a zsebébe, szerintem ez így normális. Meg persze azt sem szabad elfelejteni, hogy nem a magyar pénztárcákra vannak kitalálva az árak. Kicsik is vagyunk, messze is vagyunk, kövér ÁFÁ-nk is van, mindjárt más lenne a helyzet, ha...
Jó, az megint más, hogy ami kicsit is nem átlagusernek készült, az már gamer és akkor tesznek rá bőven árrést, de ami nem átlegusernek készül, az DIY és az már nagyon beszűkült piac, mondhatnénk azt is, hogy örüljünk, hogy egyáltalán még van PC, nem csak mobilok...
Btw, ha már éppen ennél a cikknél vagyunk, 1 TB-os meghajtó 1800 TBW?Az nem gyenge!
-
Ribi
nagyúr
Én is azt néztem
De legyen a stagnálás inkább 3/4 év. -
-
Crytek
nagyúr
Ínséges időket élünk..kb bekartelezték az árakat elég rendesen...kb 1.5 éve nem változott a 2TB-os SSD ára. Azért remélem még meg fogom élni hogy 45k körül lesz majd kapható egyszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Western Digital SN820 4TB PCI-E Gen4 SSD! 6500/5800MB/s
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged