- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamiki
senior tag
válasz
Szebi93 #9764 üzenetére
Nekem volt Asrock G41M-VS3 R2.0 alaplapom. Már hidegrázást kaptam tőle, ha valami hardware változás történt, vagy ha valami más alkatrészt akartam benne kipróbálni. teljesen meghülyült néha. Nem indult el, nem adott ki videó jelet, a monitor ledje csak villogott. Ilyenkor 1órától fél napig terjedő szívás volt. Néha elég volt, ha kivettem a ramokat belőle és úgy indítottam, sípolt, hogy nincs ram, aztán vissza raktam és elindult, néha ki kellett venni a videó kártyát, és az alaplapival elindult utána ment. Ha így sem indult akkor alaplapi gombelem ki fél órára, de volt olyan, hogy csak fél napos elem kivétel után indult, hogy miért ez nem értettem, de akkor is így volt.
Csak egy kérdés: a biost Xeon mikrokódot tartalmazó biossal frissítetted, vagy a gyárival?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/32GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Pénztárcakímélő áron eladó HP Pavilion laptop/I5-1135G7 8GB 256SSD 13" FHD IPS Gari
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia/ 6 napot ment eddig összesen
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged