- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
-
PROHARDVER!
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
lamiki #10532 üzenetére
Elvileg nyáron megyek.. de leginkább az "asszonytól" függ. Nem voltam otthon egy éve, és egy kicsit zokon vette ezt is, meg azt is, hogy vettem egy motort, ahelyett, hogy autót vettem volna, és hazajárnék inkább.
Hálistennek a méregdrága RoG alaplapjaimról nem tud semmit.(Mondjuk csak a Rampage Extreme volt ami nagyon borsos, de összesen lassan közelítik az 1000EUR-t
)
Igyekszem puhítani, de nagyon meg van sértődve.De azért köszönöm szépen a felajánlást, élek vele, ha éppen otthon járok.
Mert egy CPU-val mínuszban vagyok. 9 alaplapom van, de csak 8 CPU. (Van még egy P35-DS4 és valami low MSi integrált deszka is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Politika
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kihalt laktanyák, katonai objektumok
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest