Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
"az árazás pedig 3200 dollár körül alakul." ---->>> Nem semmi! (magánember biztos nem költ ennyit egy ilyen készülékre....)
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zsolt501
nagyúr
Lassan jöhetnek az 1-2TB-os memóriakártyák is ezekhez a készülékekhez.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
winhate
őstag
válasz MaxxDamage #1 üzenetére
Igen nekem is ez szúrt szemet erőteljesen.
Pontosabban ez csak a váz ára !
"Az a99 Mark II full frame vázát a Sony novembertől kezdi szállítani a kiskereskedelmi partnereinek, az árazás pedig 3200 dollár körül alakul."
Maradok a kis "olcsó" gépemnél ami egy d3300 kitobival.
http://pouet.net/prod.php?which=5633
-
Jhonny06
veterán
A többi gyártó full frame modelljei is hasonló árban mennek, semmi meglepő nincs benne. Másrészt de, magánemberek is vesznek ilyet. (3200 dollár nem mindenhol felel meg egy vagyonnak szerencsére.)
[ Szerkesztve ]
-
toth_janika
őstag
Hát mondjuk az 5d mk3 is 2500 dollár körül van... De, adnak ennyit magánemberek egy gépért (Az más kérdés, hogy nem én vagyok )
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
rumos14
nagyúr
nekem kifejezetten tetszik a gép, méretcsökkentés sztem dícséretes, így alig nagyobb mint a belépő lufi A68.
kicsit el is kapott az A mount nosztalgia
ami viszont az SLT nagy rákfenéje volt számomra, az az, hogy videó AF-fel nincs F3.5-nél tágabb rekesszel. attól tartok, ez itt sem változott. -
tailor
őstag
"A Mercedes bejelentette az új S-osztályt" *** "Hah, na én maradok az Opel Astrámnál...!"
Minden rosszindulat nélkül mondom: ez a váz munkaeszköz, teljesen felesleges összehasonlítani a belépő kategóriás gépekkel. A Sony legjobb SLT tudása van benne. Szóval ez ennyibe kerül. A Sony amúgy sem a "best buy" kategória (sajnos - én is Sony felhasználó vagyok).toth_janika És az már egy kifutó termék, az 5D mark IV váz 3500 dollár
rumos14 Na, ha elkapott a nosztalgia, akkor amortizált áron átveszem azt a fostos kis tükörnélküli mókuskattogtatódat
[ Szerkesztve ]
-
.mf
veterán
Vajon ez egyben az A-mount hattyúdala is lesz-e?...
A7Rm2 a99 köntösben, nem látok azon túl nagy újítást. Ezzel végre elcsitítják az A-mountosokat, de időszerű lenne A7-fronton is már valami újat mutatni, A7m2 is már 2 éves, a szenzora pedig annál is régebbi, az A7Rm2 rengeteg újítása is kimaradt belőle. Jó lenne végre egy modern 24~30 Mpx, BSI, hátul-huzalozott, nagy érzékenységű, gyors kiolvasású szenzor, sok PDAF-ponttal, gyors AF-fel, AA-szűrő nélkül. S az ergonómiát is igazán gatyába rázhatnák végre (gombok, tárcsák, menü), mert amint kézbe vettem kipróbálni, teljesen elment tőle a kedvem.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
CYBERIA
senior tag
Ez az a7sII-vel egy kategória?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
Kristof93
senior tag
"4K at 100Mbps (using XAVC S) with full sensor read-out and no pixel binning" Ez azert nem semmi 42 megapixellel. Gondolom 8k is menne ha nem feltenek a cinema vonalat.
-
mildwood
tag
nem értem...egész végig egy fényképezőről szólt a cikk, a végén meg egy vázának az árát írják mellé
P
-
Tigerclaw
nagyúr
"A szenzor emellett réz huzalozást kapott az gyorsabb kiolvasás érdekében"
Eddig mit használtak?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
.mf
veterán
Hű, micsoda kommentek repkednek itt...
Néha komolyan elgondolkozom, hogy nem ártana a fórumos regisztrációkat IQ-teszthez kötni...Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
eclipse006
őstag
Elfogott a birtoklási vágy a cikket olvasván. Sajnos ez váz csak álom marad számomra.
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
MaxxDamage
félisten
Jogos is...
Jól is teszed, céljaidra az is megfelelő (szerintem)(#4) Jhonny06: Igen, ez M.O. és igaz itt sem mindenkinek "egy vagyon" ez az összeg....
(#5) toth_janika: Akár még te is lehetsz, kitudja!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
mzso
veterán
Ilyen hírek megjelenésekor nem értem, hogy miért nem forgatnak minden hollywoodi filmet minimum 8kUHD-ban már évek óta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Androidos fejegységek
- Szólánc.
- Wuthering Waves
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Tippmix
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Peugeot, Citroën topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok