Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom Anti
csendes tag
Nekem LW5590 van, abba nincs mail kliens, és a böngésző is lassú, ill pl flash 10-et igénylő tartalmak se jelennek meg. (legfrissebb firmware-el)
Tegnap rátöltöttem az Immersive Chalange 3D Race alkalmazást, meglepően szép a grafikája , viszont összetettségen még van mit csiszolni (kicsit C=64 feeling) . -
dezz
nagyúr
Nincs bennük? (Már az újabbakban.)
Azért az okostelónál is az van, hogy valaki csak villogni akar vele, más meg használja is, rendszeresen játszik is rajta, stb. Végül is attól függ, mennyire lesznek gagyik vagy használhatóak a játékok. Ha nem az árfelhajtás, hanem a népszerűsítés a cél, akkor miért ne?
-
Atom Anti
csendes tag
egy e-mail kliensre vagy egy normálisabb böngészőre sokkal nagyobb szükség lenne, ezeket a szolgáltatásokat az ember max 1-2 szer kipróbálja, vagy ilyen tv-t nem látott ismerősének megmutatja, hogy ilyen is van benne, de aztán feledés homályába is merül.
-
dezz
nagyúr
Miért, nem szokás pl. PC-t tévére kötni és úgy játszani?
Viszont azt csak nem mondhatták, hogy "Emberek, kössetek rá egy PC-t a tévére, vegyétek meg pl. az Nvidia 3DTV Play csomagját, és máris élvezhetiket a 3D játékot! (A hozzávalókat nem mi fizetjük, naná, mit gondoltál?)"...
Amúgy is ott van a tévében egy közepes okosteló (vonatkozó) HW-e, miért ne akarnák kihasználni, népszerűsítve ezzel a tévéjüket? Úgy, hogy az egész nekik kvázi semmibe sem kerül...
Szerinted nem csökkennek így is elég gyorsan az árak? Szerinted miért van, hogy csak néhány gyártó képes versenyben maradni a világpiac nagy részén?
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
A múltkorában nézegettem a 3D TV-ket Sony, Samsung (aktív szemcsis), LG (passzív), hát köszönöm én az aktívból nem kérek, eddig nem hittem azoknak akik azt mondták hogy vibrál, gyerekek 1 perc után is fárasztó volt valóban vibrál viszont az LG pozitívan lepett meg kiemelkedően jobb volt a 3D hatás (bár lehet hogy a bemutató film sikerült jobban) nem vibrált csak a vízszintes csíkok voltak egy kicsit zavaróak de messzire nem annyira mint a vibrálás, szerintem ha ezt átviszik az OLED-re nagyon életképes lehet, bár elméletileg az aktív sem vibrálna ha OLED-en menne mert sokkal nagyobb a frekvencia amin dolgozik.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
M107
addikt
Nem értem miért kell ennyi marhaságot egy tv-be pakolni, a multimédia lejátszó és a böngészőt megértem, de játék
All in one .Ezzel nem fognak eladást növelni, ár csökkentés megfizethetővé tétel kevesebb sallang több tv-re jellemző tulajdonság.
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
lujó55
addikt
ez kellett mint egy falat kenyér
-
BiP
nagyúr
Én a Cut the Rope-ot akartam kipróbálni, de állandóan fagyott, meg újraindult a TV. (LW5590) Volt még már pár játék, amit kipróbáltam, de elég gagyik voltak. Meg a store elég átláthatatlan, szóval nem egyszerű szemezgetni.
Szóval úgy döntöttem, nem fogok tévén játszani.A SmartTV-n belül a 3D tartalom között van pár jó, de amúgy nem az igazi.
-
Márton
nagyúr
Azért lehetne valami egyszerűbb, távirányítóval vezérelhető 3D game is.
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest