- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
prezentácios 3D vetitők? ezekne kaztán van értelme ...
(speckok alapján ezek bizony nem házimozira vannak...)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
M@trixfan
addikt
Ha SXRD-s Sony vetítőd van akkor nagyon gratula és jó értelemben irígyellek érte! Amúgy is gratula a vetítőhöz, de ha SXRD (LCOS) akkor az nagyon hűha
Akinek van már vetítője szvsz érdemes várni legalább még egy évet a 3D-vel mert könnyen bejöhet a 200 Hz vagy akár még magasabb frissítés támogatása ami egyre kellemesebb a szemnek ezeknél a Shutter Glass Megoldásoknál.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Male
nagyúr
válasz yakuza.tora #6 üzenetére
Az zavar engem is rettenetesen... mondjuk van aki nem látja, ő meg csak értetlenkedik mellettem, hogy mi a bajom a képpel.
(Nekem egy Sharp PG-B10S volt előtte... na azon volt lens-shift... szerettem is nagyon.) -
Jarlaxle
senior tag
Hat ez a felbontas nagyon gyengusnak tunik nekem, ilyen arban inkabb valami 1080p 2D projektort neznek, 3D tartalom az meg ugysincs. Talan majd 1 ev mulva erdemes lesz 3D megjelenitot beszerezni...
-
Márton
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
Vmi nem tiszta.
Mitől is 3D-s egy megjelenítő?
Mi olyan különleges ezekben a cuccokban?Mert én eddig úgy tudtam, h csak egy magas képfrissítés kell hozzá és egy shutter szemüveg...
Viszont látom ezeket a tévéket meg mindenfélét, amik hú de cool, hú de fasza 3D-s képet adnak, de ezen felűl tök átlagos, vagy néha átlagon aluli képességeik vannak, de mégis horror áron kelletik magukat.
3D-hez csak 3D-s médium kell, nem? Vagy van ezekben vmi hardveres varázslás is?!
-
Male
nagyúr
válasz yakuza.tora #2 üzenetére
...én is jól megvagyok a 2D-s Sonymmal
(bár a "lens shift" jó dolog, ami a tiédben is van... az hiányzik kicsit)Márton: Egy már van akkor
A LED-es 20.000-ekhez képest tényleg kevés, csak hát az más kategória ilyen 30-60 lumennel.
Jah, azt a korrekciót jobb elkerülni. -
bteebi
veterán
"A készülék 2500 dollárba kerül, és már egy magyarországi forgalmazó kínálatában is megtalálható, egészen pontosan 337 000 forintot kell érte kifizetni."
Ez mindenképp el van valahol írva - mert hát vagy 1500 dollár, vagy pedig 537000 forint - de a 2500 USD/337000 HUF nagyon nem stimmel. Vagy az is lehet, hogy csak simán nagyon jóért' váltják a dollárt .
Kíváncsi lennék a projektorok 3D-s "teljesítményére". Valószínűleg különösebben nem nyűgözne le. Persze ez még igencsak a belépő (ár)kategória.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Márton
nagyúr
Én vevő lennék, és odavagyok igen!
De ma sokkal jobban megéri az Acer 5360, 170ezerért 720p minőség!
3000 óra tényleg nem kevés, nem tudom miért szerepel ez a cikkben,
mintha a maiak 5-6 ezreket mennének alapból. Napi egy 3 órás film 3 éven keresztül.
Ez tényleg kevés?...
A trapézkorrekció funkciót nem sokan fogják értékelni, lévén digitális és ront a képminőségen.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Male
nagyúr
A vevők is ennyire oda vannak ezekért a 3D-s dolgokért, vagy csak a gyártók? Mert egyelőre inkább az utóbbit látom.
..hááát, a 3D-től eltekintve ezek teljesen átlagos projik. (az a 2000 óra annyira azért nem vészes 4000 lumen mellett)
...viszont utálom a DLP-t.