Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Én is csak dicsérni tudom a cikket, jól adja át az élményt, a szabadságot, ami egy ilyen úton szinte kézzelfoható. Tudjátok mi a jó
.
Feelinges út lehetett. Nemrég a bátyámmal, usa-ból hazanéző unokatesómmal, meg 2 barátunkkal volt egy hasonló, 3nap, 3000+km-es utunk. Mi Basel-t jártuk meg oda-vissza, csak autóval (legújabb Ford Transit), tesómmal váltottuk egymást vezetésben. Felejthetetlen élmény volt, annak ellenére hogy már nagyon sokadjára voltam ott, és jártam meg ezt az utat autóval, vonattal is. Kalandos, röhögőgörcsökkel és szép pillanatokkal teli út volt, ami a rengeteg vezetésen túl kb a kajákról szólt. Odafele Bécsben éjfélkor szívtunk el egy fagyit a Mariahilferstrasseén, Baselben a Rajna-parton toltunk be egy dürühmöt (török gyrosféle specialitás), visszafelé egy német autópályapihenőben valahol 1500-200 méteres magasságban reggeliztünk, Brechtesgartenben, Hitler Sasfészke alatt a hegyoldalon ebédeltünk...Ha érdekel valakit írok egy hasonló cikket róla, készült vagy 2000 kép, vannak köztük nagyon jól sikerültek is.Svájcban van egy vasútjárat, ami az ország legszebb helyein megy végig, bődületes magasságokban, tiszta, kék színű gyönyörű tavak fölött. Nem tudod esetleg a nevét, és hogy honnan hova megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- iPhone topik
- OLED TV topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Rendszergazda topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Nitro AN515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyarított vbill gar
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- MSI Radeon RX 6400 AERO ITX 4GB GDDR6 64bit Videokártya !
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- GIGABYTE GeForce RTX 5060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR7 128bit Videokártya !
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest