Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Northlorien #15 üzenetére
Nem, játszani nem vennék ilyet. Illetve dehogynem, mert nagyon kipróbálnám az UCG-t, ha mindegy lenne az ára. Most inkább csak a technológia érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Northlorien #13 üzenetére
Igen, a referencia/master kijelzőkhöz képest ez belépő. Viszont amit a bloomingról írtál, az csalódás volt nekem. Bíztam benne, hogy az 1152 zóna már nem olyan feltűnő. Általános célra lehet, nem is lenne az, nem tudom. (Talán lejön majd a hagyományos kategóriába is a mini LED, illetve az 1000+ zóna.)
Én amúgy fullra azt hittem, hogy ez a hír már az UCG-ről szól. Az UCX itthon is elérhető egy ideje.
[ Szerkesztve ]
-
Amerigo49
csendes tag
Hoppá!
3840x216 pixel?
Ez ám az ultra-szuper-galactic szélesvásznú monitor!
Kár, hogy nem jalékony, mert akkor sálként lehetne hordani... -
D.Va
senior tag
Szerintem ez munkára való nem otthoni HDR filmnézésre... Aki meg HDR filmet GYÁRT az meg ettől picit komolyabb kijelzőt használ utómunkára...
-
Northlorien
tag
Nem véletlen, ezt a monitort film vagy képi utomunkahoz tervezték, és ha monitorizalni szeretnél akkor azt hdmin teszed, ezért nem számít a display port. Gamingre total értelmetlen ennyiért. A local dimmingre meg szükség van az 1200as peak miatt, bár állítólag bloomingol is veszettül. Én nem vennék ilyet, túl sok gyerek betegsége van még szerintem, bár néhányan használják már szakmán belül és ők szeretik
-
Valdez
őstag
válasz PaulRascal #8 üzenetére
Ezt nem is lehet kapni. Mondjuk jobb is, sokan nem tudnák megvenni világviszonylatban sem.
Asusnak egyébként rendszeresen vannak ilyen monitorai, amik papíron léteznek csak, de kapni nem lehet őket. -
Dr. Akula
félisten
"1.2-es DisplayPort"
Ajajaj, ennyi pénzből nem futotta többre? Talán még a 60 Hz-et is sikerült volna megugrani...
-
atus72
őstag
Én totál azt hittem hogy ezek a dimming zónás félmegoldások már rég eltűntek a monitor és tv technológiából de ezekszerint nem.
-
Valdez
őstag
4300 dolcsiért nem fért bele displayport 1.4-es csati, így hdr csak hdmi-n keresztül van Hihetetlenek ezek a cégek, komolyan ezen kell spórolni? Már az 1.4-es is vagy 4 éves szabvány.
Amúgy látványosan megrekedtek a dp 1.2-nél a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Google Pixel topik
- Tippmix
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- ZIDOO médialejátszók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- Bundle topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LC34G55TWWRXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Iproda 18.5 hüvelykes hordozható monitor 1920x1080P 120Hz FHD hordozható monitor laptopokhoz és PS5
- Féláron!!! Új, dobozos, garanciális HP E24 G5 FHD monitor! AkciÓÓ!
- SAMSUNG (LS49AG950NUXEN) 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- HP Z24i G2 /24 inch/FHD/IPS/1920 1200
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest