Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Amíg egy mezei winyó több felírást kibír mint egy SSD addig háttértárnak nem szívesen használnám , viszont ellenben mint rendszer meghajtó abszolút támogatom a használatát. Ez a probléma megszűnik majd a memrisztoros SSD debütálásával szerencsére, ami már bármelyik winyót kenterbe veri megbízhatóság terén. U.I. Ez saját vélemény nem fontos betartani.
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
Devid_81
félisten
Nah tessék eddig meg azért sírtunk, hogy nincs nagy kapacitású SSD.
Kb 3-4 éve van hátra a mechanikus adattárolóknak, nem több.(#46) Dospalek : kicsit többet adtam neki, de lehet ott a pont
[ Szerkesztve ]
...
-
_Atesz
addikt
Alakul ez, még 2-3 év és szépen el fognak tűnni a "repülő tányérok".
Az meg, hogy nem döntöget sebesség rekordokat kb. azt jelenti, hogy arányába nem is lesz csillagászati az ára. Ez meg nekünk átlagfelhasználóknak pont jó is lesz. -
Silentfrog
veterán
Gondolom egy használt Suzuki ára lesz.
-
bteebi
veterán
Itt most konkrétan nem értem, hogy mire gondolsz, mert szerintem ez a mondat így értelmetlen.
SSD fogyasztását alapvetően SSD-hez hasonlítsuk már, ne pedig egy winchesterhez, mert nincs túl sok relevanciája; teljesen más technológia, hiába háttértároló mindkettő. Mondjuk persze jóval több értelme van, mintha pl. egy videokártyához hasonlítanánk, de akkor is. De szerintem tovább ne ragozzuk, annyira azért nincs nagy jelentősége a dolognak .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
addikt
Lassúúúú??? ÁÁÁÁÁ! Csak azért adnám el, mert sok zsetont kapnék érte és egyáltalán nem érzem hiányát egy ilyennek Jól megvagyok az 5400-as Green-el ami szintén 1terás.
(#9) bsh:
Ja volt. De ez most úgy néz ki, mintha nem a szerver frontra készülne hanem mezei felhasználóknak. Igaz az ára valószínűleg nem erre utal. De azért a nyugati vér gémerek betudják tuszkolni a gépükbe.[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
bteebi
veterán
Egy átlagos SSD szerintem max. kb. feleennyit fogyaszt - az már más kérdés, hogy kb. tizedekkora (vagy még kisebb) kapacitású . Régebben még úgy reklámozták az SSD-ket, hogy load-ban is kb. 1 W-ot fogyasztanak, na ahhoz képest ez relatíve baromi nagy eltérés, még ha abszolútértékben nem is túl jelentős.
De mint írtam is, érdemben semmit nem számít ez a fogyasztás (pláne nem a fogyasztástöbblet az átlago-SSD-hez képest), bár ettől függetlenül relatíve jelentős az eltérés.
Amúgy tőlem fogyaszthatna akár 30 W-ot is, ha ingyen megkapnám .
#35: Minden bizonnyal .
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Findzs
addikt
30 körül jó lenne
na lassan azért kezdenek minden fronton nyomulni az ssd-k már csak az árakat kéne lejjebb tornázni
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Tomate
veterán
Notiba tökéletes...
-
-
tdd587
őstag
Ár nélkül sajna pont a lényeg maradt ki. Láttunk már ilyet, de nem vettünk akkor sem. Mintha most is ez lenne a helyzet...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
-
ledgeri
nagyúr
Lehet ssd-t raid (az a szám ami a tükrözésest jelenti)-be kötni hdd-vel?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
antikomcsi
veterán
"A gyártó azt nem árulta el, hogy meghajtóiban melyik gyártó vezérlőjét és chipjeit alkalmazza"
Na ez vajon miért lehet?
Amúgy ez a tár kapacitás már teljesen rendben lenne nálam jelenleg.
-
törölt tag
otthoni felhasználás mellett üzleti felhasználásra is javasolják? derék, gondolom az ára még jó egy évig olyan magas lesz hogy otthonra nem sokan fogják tudni ezt megvenni. de egynek jó, várjuk a "konkurenciát"
-
dabadab
titán
"Az végülis rendben van, de SSD-nek azért sok."
4,5W nem olyan rengeteg, a nepszeru 96 GB-os Kingston SSD 3,6W-ot fogyaszt. Es ez persze csak az aktiv allapot (vagyis az, amikor tenylegesen ir/olvas), idle-ben a Kingston 50 mW-ot fogyaszt, gondolom a Kingmax is ennek tajan lehet.
DRM is theft
-
Márton
nagyúr
"de igazából még ez is "kicsi""
a 32gigások korában hogy vágytak erre sokan,
most itt van, és kicsi.
kell belőle 2-t venni, és akkor még a sebesség is dupla..Nagy, olcsó, és megbízható ssd még egy ideig nem lesz, mert
akkor ki venne vinyót?.Pcrevrm: +1.
[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
wednesday
őstag
Szép méret.
Most már kezdenek megfizethető kategóriába esni a kisebb SSD-k árai. Adattárolásra (otthoni felhasználásnál) szerintem vinyót érdemes akkor is használni. Ha ingyen kap ilyet az ember, max eladja és van pénze sok mindenre.
Rendszer, programok esetleg pár játék alá érdemes SSD-t tenni. -
PCrevRM
tag
Végre egy épeszű gondolat. Nem kell ide 500mb/s-os sebesség, ez is bőven elég. Amit a sebességen megspórolnak, mehet tárhelybe. Kingmaxtól jó árakat várok.
We are Outcast Consensus 1
-
aram01
nagyúr
álmaim netovábbja.Jövő ilyenkor már egy 50-ért veszünk használtan
Kíváncsi lennék mennyi lesz az áraIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
capulet75
addikt
Ez már használható, csak az árát kéne csökkenteni.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Angel1981
veterán
Szép!
Vajon kinek kellhet ilyen, a felvágós gazdagokat leszámítva? -
bteebi
veterán
2,5", 1 TB? OMFG Vajon mennyit fogyaszthat? Talán már egy átlag (Green) HDD-nél is rosszabb lehet. Ez már-már megtehetné háttértárnak is, de igazából még ez is "kicsi", rendszernek viszont már bőven nagy. De jó lesz majd ez idővel...
Jó lenne ez, csak az ára nem lesz jó. Mondjuk abból kiindulva, hogy már lehet kapni 256 gigás SSD-t kb. 100k-ért, akkor ez saccra 350-500k-ba fog kerülni.Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
leslieke
Jómunkásember
Biztos nem lesz olcsó az 1 TB-s változat, de legalább már gyártanak ilyet is.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Magisk
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest