- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Ne akarj szerintem wide gamut S-PVA-t, nekem is volt olyanom (S2242w), pont ideálisnak találtam a pixelméreteit, 16:10 képarányát, a szokásos Eizo építési minőségét, de borzasztóan a zöld felé húzott az sRGB-n túlmutató színtere, amit igazán ki sem lehetett korrigálni (nem tudott sRGB szimulációt sem).
-
dezz
nagyúr
Ne bánd, a teljes belső vezérlése 3x8-bites volt (ha bármit állítottál a háttérvilágításon kívül, jött a sávosodás az elvesző alsó bitek miatt). Ha nem látom, nem hiszem el, hogy az Eizo képes ilyet kiadni.
Az IPS-eknél jellemzően a 24"-eseken a legszembetűnőbb a glow. Egyrészt valamiért az ilyen méretű paneleknek a legkisebb a natív kontrasztaránya (700:1 körül), a háttérvilágítást is rendre felülméretezik, minimális fényerőn is túl magas és talán más oka is van. Egyszóval, aki utálja a glow-t, az inkább ne 24"-est vegyen IPS-ből, hanem pl. 23-asat vagy 27-eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest