Hirdetés

28"-es, MVA paneles monitorok az AOC kínálatában

Hirdetés

Az AOC két monitort dob piacra, amelyek mindegyike 28"-es, azaz 71,1 centiméteres képátlóval érkezik, de nem WQHD felbontású panellel (ami egyébként a 27"-es panelekre jellemző) hanem a klasszikus Full HD-nek szavaz bizalmat. Az m2870Vhe és m2870Vq jelzéssel ellátott újdonságok egyébként más gyártók is használt WLED háttérvilágítású MVA panelt kapnak, ami széles betekintési szögeket, 3000:1 natív kontrasztarányt, 300 cd/m² fényerősséget és 5 ezredmásodperces válaszidőt ígér papíron.

A két típus között a különbség, hogy a Vq utótaggal ellátott rendelkezik integrált hangszórókkal és DisplayPort bemenettel a Vhe modellen is megtalálható D-sub, DVI és HDMI trión felül. Az energiahatékony e-Saver és Eco Mode viszont mindkét típus repertoárjában szerepel, akárcsak az egérrel vezérelhető, OSD-t helyettesítő i-Menu, valamint a képernyőt négy részre felosztó Screen+ alkalmazások.

A TCO 6.0 és Energy Star 6.0 tanúsítványokkal ellátott monitorok három év garanciával érhetőek el, és már a webshopokban is fellelhető 77 000 és 80 000 forint körüli áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés