Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabis
aktív tag
Nálunk Shaeffler Luk -nál a targoncák illetve vontatok és gyalogkiséretű targoncán vannak... jópár még Win7 többségén Win10.. de az SAP nem igen komálja.. egynémelyiknél nem sok ram van. 8Gb igen szűkös néha.
-
vferi90
tag
Hozzánk hétfőn beállított egy csehül beszélő fazon, hogy jött akksit cserélni a készülékben. Senki semmit nem tudott róla. A Cég neve ha jól emlékszem SIMS. Kicserélték az akkut, azóta is meleg a gép a dokkolón.
Rögtön az jutott eszembe, hogy csak nem Samsung akksija van. -
-=MrLF=-
senior tag
"melyek extrém hőmérsékleti körülmények között" gondolom Afrika 45-50 fok, de jobb ha cserélik
-
törölt tag
új akkumulátor megérkezéséig a cég azt javasolja, hogy a felhasználó tűzvédelmi ruhában használja a készüléket, poroltóval a kezében; amennyiben ez nem megoldható kérik a hibás akkumulátorokat tűzszerésszel kiszereltetni és minimum 20 méterrel a föld felszíne alá temetni egy ólom szekrénybe.
-
ricszol
csendes tag
Nalunk kettő is üzemel belőle, ennél faszább tablettel nem találkoztam. Illetve a Panasonic jön és cserèli nekünk még a héten az aksikat
-
nfsu17
veterán
pedig nagy összegben fogadtam volna, hogy a samsung szó szerepelni fog a cikkben
-
törölt tag
Azt sem tudtam, hogy gyártanak tabletet
-
Tikakukac
titán
válasz
rootkiller #3 üzenetére
Tough cuccok ára még ezres tételben is mocsok sok, szerintem egy kevést azért csak tudnak fordítani belőle, hogy ne Samu balhés legyen a dolog.
-
rootkiller
őstag
Na szép, sokba fog ez kerülni, dehát ez van...
-
kkf
aktív tag
kívülről elpusztíthatatlan, na de belülről...
-
tecsu
addikt
"Ez 280 000 darab akkut jelent, melyeken a FZ-VZSU84U, FZ-VZSU89U vagy FZ-VZSU96U modellszámozás valamelyike szerepel, de ezek közül sem mindegyik érintett, csak azoké a tableteké, melyek a Panasonic-által kiadott SKU listán szerepelnek (ez itt található)."
Ez az összevisszaság...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen routert?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Acer Wave 7 Mesh: Hetediziglen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest