Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabrielarky

tag

válasz janos666 #207 üzenetére

Köszi a választ, úgy néz ki mindenki más kihalt már innen :)

Vannak már boldog Asus tulajdonosok akik esetleg megosztanák a tapasztalataikat?

Mondjuk mivel gyakran foglalkozom grafikával is (web, .PDF prosik készítése) elég jónak tűnik ez a szerkesztett anyag valós méretben történő megjelenítése. Aztán meg lehet hogy egy parasztvakítás az egész, de ez az ami miatt pl. vacillálok a kettő között.

Illetve hogy filmnézés és játék (Starcraft II, WoW és Team Fortress 2 amiket tolni szoktam, ha van egy kis időm munka és gyerek mellett, illetve majd Diablo 3 lesz még :) ) szintjén mi a differencia a kettő között.

• gabrielarky

tag

Sziasztok!

A tesztben szereplő Dell és Asus között vacilálok. Itthon is szoktam Photoshopolni webes munkák miatt, de persze filmet is néznék, játszom is (WoW, Starcraft 2.)

Úgy 2007 óta van a létező legjobb képű 19" LCD Monitorom, a Samsung 970P, akkoriban 117ért vettem de volt ahol 140ért adták, az összes többi 19" akkoriban 70-80 körül mozgott. Azt kell mondjam megérte, még úgy is, hogy 2.5 évvel a vásárlás után megjelent egy függőleges középső csík. 2 héttel a gari lejárta előtt vittem be és teljesen kicserélték a képernyőt benne, újabb 3 év gari :D

A képe gyönyörű, de most már váltani szeretnék 24"-ra de azt sem szeretném, hogy ha esetleg játszom vagy filmet nézem, akkor gáz legyen a monitorral, emiatt nem tudom, hogy érdemes lenne-e Asus-t venni és többet költeni, mert lehet a Dell pl. jobb játékra, univerzálisabb.

Új hozzászólás Aktív témák