- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielarky
tag
válasz
janos666 #207 üzenetére
Köszi a választ, úgy néz ki mindenki más kihalt már innen
Vannak már boldog Asus tulajdonosok akik esetleg megosztanák a tapasztalataikat?
Mondjuk mivel gyakran foglalkozom grafikával is (web, .PDF prosik készítése) elég jónak tűnik ez a szerkesztett anyag valós méretben történő megjelenítése. Aztán meg lehet hogy egy parasztvakítás az egész, de ez az ami miatt pl. vacillálok a kettő között.
Illetve hogy filmnézés és játék (Starcraft II, WoW és Team Fortress 2 amiket tolni szoktam, ha van egy kis időm munka és gyerek mellett, illetve majd Diablo 3 lesz még
) szintjén mi a differencia a kettő között.
-
gabrielarky
tag
Sziasztok!
A tesztben szereplő Dell és Asus között vacilálok. Itthon is szoktam Photoshopolni webes munkák miatt, de persze filmet is néznék, játszom is (WoW, Starcraft 2.)
Úgy 2007 óta van a létező legjobb képű 19" LCD Monitorom, a Samsung 970P, akkoriban 117ért vettem de volt ahol 140ért adták, az összes többi 19" akkoriban 70-80 körül mozgott. Azt kell mondjam megérte, még úgy is, hogy 2.5 évvel a vásárlás után megjelent egy függőleges középső csík. 2 héttel a gari lejárta előtt vittem be és teljesen kicserélték a képernyőt benne, újabb 3 év gari
A képe gyönyörű, de most már váltani szeretnék 24"-ra de azt sem szeretném, hogy ha esetleg játszom vagy filmet nézem, akkor gáz legyen a monitorral, emiatt nem tudom, hogy érdemes lenne-e Asus-t venni és többet költeni, mert lehet a Dell pl. jobb játékra, univerzálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest