Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Hát én sokat foglalkoztam ezzel a HT témával és végül azt kell mondanom, hogy:
Ha ront is nem releváns értéket (56 vs 54 átlag), de ha javít, akkor számottevően javít, BF3 Multi teszt, 5 Map:Most így kevésnek tűnhet a 10%, de ez már egy olyan érték amire lehet mondani, hogy igen, ez kiemelkedő teljesítmény a HT OFF-hoz képest.
2 magnál meg a HT szerintem szinte csak segíteni tud, hiszen sok olyan program van ami 4 szálat igényel. 4+4 szálnál ez komplikáltabb.
-
Meglepne, ha tudnál olyan tesztet mutatni, ahol az i3-mal a HT rontja a sebességet, mert ez a probléma az i7nél jön elő, ha előjön - a linkeld teszt is i7es, ráadásul Nehalem.
Egyéb kérdés? Igen, miért kell megszállottan olyasmit bizonygatni, amire egyetlen darab bizonyítékot nem tudsz mutatni, és ha már egyszer belinkeltél egy fals tesztet, akkor miért kell még nagyobb marhaságokat állítani ahelyett, hogy elismerned, hogy mellényúltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- eBay
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest