- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Nem tudom, én végigvittem normàlon, adott 630Gs-t.
Igazàból most arra vàrok, hàtha egyszer belekalapàljàk a régi offline multit, mert igazàból azzal akartam elszöszölni a story utàn. Most jött ki a 4. vagy 5. patch a jàtékhoz. Igazàból nem tudom hogy most milyen mert a Day1 verzióval jàtszottam végig, utàna meg ment az uninstall. -
Mustaros
aktív tag
Mondjuk a warcraft 3 reforged-nak is itt lenne a helye szerintem
-
De jó, hogy egyikről sem hallottam még soha
Legalább nem ért csalódás... -
Wesder
titán
XIII Remake-et Day1 vettem. Ami miatt igazàn megbàntam az a multi teljes hiànya.
-
GodGamer5
addikt
A Remothered 2-vel nagyon nem értek egyet. Az első rész iszonyat jó volt, a második meg (megjelenéskor) iszonyú bugos, de azóta már kijött egy csomó patch hozzá, úgyhogy ennyi erővel a Cyberpunk-ot is le lehetne húzni ugyanígy...
-
ldave
félisten
Mobilos Elder Scrollsért kár, idén pont jó lett volna akár egy közepes kis TES játék mobilra, home office-t feldobni, de ezt a förtelmet 2-3 játékalkalom után töröltem is telefonomról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Xbox Series X ELKELT ÉRTÉKELÉSRE VÁR!
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest