Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Nem tudom, én végigvittem normàlon, adott 630Gs-t.
Igazàból most arra vàrok, hàtha egyszer belekalapàljàk a régi offline multit, mert igazàból azzal akartam elszöszölni a story utàn. Most jött ki a 4. vagy 5. patch a jàtékhoz. Igazàból nem tudom hogy most milyen mert a Day1 verzióval jàtszottam végig, utàna meg ment az uninstall. -
Mustaros
aktív tag
Mondjuk a warcraft 3 reforged-nak is itt lenne a helye szerintem
-
De jó, hogy egyikről sem hallottam még soha
Legalább nem ért csalódás... -
Wesder
titán
XIII Remake-et Day1 vettem. Ami miatt igazàn megbàntam az a multi teljes hiànya.
-
GodGamer5
addikt
A Remothered 2-vel nagyon nem értek egyet. Az első rész iszonyat jó volt, a második meg (megjelenéskor) iszonyú bugos, de azóta már kijött egy csomó patch hozzá, úgyhogy ennyi erővel a Cyberpunk-ot is le lehetne húzni ugyanígy...
-
ldave
félisten
Mobilos Elder Scrollsért kár, idén pont jó lett volna akár egy közepes kis TES játék mobilra, home office-t feldobni, de ezt a förtelmet 2-3 játékalkalom után töröltem is telefonomról.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest