Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Az az igazság, hogy nem igazán szükséges az új csipszett, mert a chipset-re vonatkozóan nem olyan érzékenyek az AMD processzorok.
Szerintem nForce3-as chipset mellé is be lehetne tenni az új Phenom procikat, igaz elég erős lenne AGP DDR3-mal ... Majd az Asrock megoldja nekik van AM2-as lapjuk már AGP-vel
-
Oliverda
félisten
Majd szépen átnevezik a 790FX-et mondjuk 870X-re és kész is az első AM3-as AMD chipset. A célnak tökéletesen megfelel. Semmit nem tudnának most belerakni amitől több vagy jobb lenne. Még a PCI Express 3.0 sincs hivatalosan szabványosítva ha jól tudom.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
aktív tag
Messze nem volt részletes, hogy miből mennyi lesz a csipekben, hogy 60 PCIexpress vagy 120 szál lesz benne, vagy 10 USB helyett 50, ezekből még semmi nem derül ki, max annyi hogy lesz és kb ilyen új extrák lesznek benne terv szerint.
DeadMeat :
Szerkesztés után írta bele, amikor már én is írtam a hsz-emet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 6x32GB DDR4 3200MHz desktop RAM
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
- Corsair VENGEANCE LPX memória, 16 GB DDR4, 2666 MHz CL16, négycsatornás készlet
- Corsair VENGEANCE LPX 4 x 8GB DDR4 3600Mhz
- Kingston 2x1GB DDR2-800 CL5 hűtőbordás ram párban eladó olcsón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest