- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Felesbandi #68 üzenetére
"Felhasznaloi oldalrol megkozelitve (szerintem) az a lenyege, hogy amelyik jatekra ra van irva, hogy az adott konzolra keszult, az elfogadhato minosegben fut rajta es kesz."
Na de ez az, hogy az Xbox játékoknál az egyikre rá lesz írva, hogy "Xbox Series S or better" a másikra meg "Xbox Series X only"?
Vagy mindennek mindkettőn ugyanolyan minőségben kellene futnia?
Mert akkor mit is csinál az X-ben az extra hardver?Vagy mint a PC-knél:
minimal: Xbox Series S
recommended: Xbox Series XVagy részletezik, hogy melyik konzolon milyen lesz az elvárható teljesítmény?
Pl. Xbox Series S - fullHD 60fps + raytracing
Xbox Series S - fullHD 120fps no raytracing
Xbox Series S - UHD 30fps no raytracing
Xbox Series X - UHD 30fps + raytracing
Xbox Series X - UHD 60fps raytracingVagy nem írnak sehova semmit, hanem a user járjon utána redditen, hogy a konzolján milyen játékok futnak elfogadható minőségben? Pl. "srácok GTA VI.-hoz X-et vegyetek, mert S-en még a 720p is max. 15fps".
-
wattafaka
senior tag
Ez is megy a bányászoknak
-
awexco
őstag
válasz
Felesbandi #73 üzenetére
Az egész arra , tart , hogy lesznek majd különböző tartalmú csomagok mint a kábeltv-nél
I5-6600K + rx5700xt + LG 24GM77
-
thecalver96
csendes tag
válasz
LurkerSheik #71 üzenetére
Én is ezért választottam a lemezes ps-t mert már a nintendo kapcsán gyorsan ráébredtem, hogy iszonyú pénzek vannak a játékokban és ha nem tudod eladni akkor sokat "buksz".
A kérdésedre hogy milyen arányban van a lemezes és nem lemezes ps eladások, pontosat majd valószínűleg csak a negyedéves kimutatás fog tudni mit mondani. Viszont egy kis érdekességként megemlítem:
A konzolvilág oldalán oda van írva a ps-ekhez, hogy mely időpontig előrendelőket tudták kiszolgálni.
PS5 lemezes : 2020.07.25 13:39
PS5 lemez nélküli: 2020.08.21 08:08
Ez alapján a lemezes verzióra több igény van (bár erre számítani lehetett szerintem). -
Felesbandi
senior tag
válasz
LurkerSheik #71 üzenetére
Ez is egy jogos felvetes. XSS elsosorban gamepass-al lehet jo ajanlat, plane ha igaz a pletyka, hogy a Ubisoft jatekai is bekerulnek a repertoarba.
De amugy az altalad leirtak miatt egyertelmu nalam is, hogy PS5-bol szamomra csak a lemezes johet majd szoba. Es szinten emiatt nem tartom tul eros ervnek konzolok ellen, hogy a Steam-nek milyen jok a learazasai. Annal nincs olcsobb, hogy hasznaltan megveszek egy jatekot es kijatszas utan eladom ugyanannyiert, vagy max egy ezressel olcsobban.
De ez mar egy egeszen mas tema, nem akarok ujfajta vitat nyitni.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
#32839680 #70 üzenetére
Azert en azt gyanitom, hogy DVD/BD filmekkel ellentetben a konzolgyartonak gyanithatoan van nemi kontrollja afolott, hogy milyen minosegnek kell megfelelnie a ra kiadott jatekoknak, mivel zartabb a platform, mint egy altalanos BD olvaso eseten, ami kb. minden film lemezt olvas.
120FPS-t miert ne tudhatna 60Hz-es teven? A 60Hz-es monitorom se akadalyoz meg benne, hogy 60FPS fole menjen a jatekom. Max total foloslegesen megy annyival.
De nem is ez a lenyeg szamomra. Nekem a kommunikacioval van a bajom. Agyba-fobe nyomjak, hogy 1440p 120FPS, aztan a valosag meg az, hogy orulsz, ha FHD-ban megy a jatek 60FPS-sel. Mar a generacio elejen. Es direkt ez volt a mondandom lenyege, hogy az emberek ezeket a legalis, de felrevezeto szovegeket telibe megkajaljak, ezert lehet a kesobbiekben eletkepes az XSS. Az early adopterek (akik a nagy hype kozepette meg talan utana is neznek, hogy mit tud valojaban az adott hardver) meg erthetoen a legjobb, legerosebb konzolt veszik, amit az adott gyarto kiad.
Eddig tartott a szajzaram.
-
Mindenki nagyon okos konzol ügyben miért áll halomban a Series S, akkor én is okoskodok: optikai meghajtó hiánya.
Koca játékos vagyok és hidegen hagy a multi
COD cold wart kijátszottam singleben és adtam is tovább, árában. Feleslegesen ne álljon benne a pénzem és pakolgatni se akarom, nincs helye.
Kollégám megvette a SS-t és győzköd milyen jó vásárt csinált, mert mindent visz amit a Series X, nameg accounthoz 20ezer volt a Cyberpunk...
Kösz, de kösz nem.
One S All Digi is beugrott tavaly 99euróért a Saturnból, de rövid idő után adtam is el.
Oltári pénzt lehet játékgyűjteményben tartani, feleslegesen.
Amíg van lehetőség a lemezeket tovább adni, addig lemezest veszek.kiváncsi lennék majd a PS5 verziók milyen arányban fogynak, ott nem herélt verzió az olcsó, csak ODD a különbség.
[ Szerkesztve ]
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Felesbandi
senior tag
válasz
#54625216 #64 üzenetére
Felhasznaloi oldalrol megkozelitve (szerintem) az a lenyege, hogy amelyik jatekra ra van irva, hogy az adott konzolra keszult, az elfogadhato minosegben fut rajta es kesz. Az, hogy ezt milyen hardverrel es optimalizalassal oldjak meg, az nem kene, hogy erdekelje a vasarlot.
Nekem speciel fingom nincs, milyen hardver van melyik konzolban. Inkabb a vegeredmenyrol neztem videokat, hogy melyik jatek hogy fut a konkurens konzolhoz kepest, ugyis csak az a fontos. Jo, nalam meg az se teljes egeszeben szamit, mert ugyis PS-t veszek majd az exkluzivok miatt.
Marginalisan gyengebb latvannyal semmi problemam nincs.
Jo esetben meg ami ra van irva a mondjuk dobozra, pl. XSS-nel a 120FPS a doboz elejen, azt illene hozni minden jatekban, vagy ha ez nem megoldhato, akkor mindenhol, ahol a 120FPS-t megemlitik a dobozon, a weboldalon, vagy barmilyen termek ismertetoben, legalabb illene becsillagozni es alabb megemliteni, hogy ez a max amit hozhat es nem az alap.
Felreertes ne essek, en nem varom el, hogy barmi is fusson XSS-en 120FPS-sel, csak ne irjak a doboz elejere barmifele becsillagozos labjegyzetben elmagyarazos resz, vagy a szokasos "up to" szoveg nelkul, hogy 120FPS, mert anelkul semmi egyertelmu utalas nincs ra, hogy ezt nem fogja hozni. Ahol meg van emlitve, ott helyben legyen az is feltuntetve (vagy csillagozva es ugy mashol), hogy ez nem garantalt. Ne kelljen minden leirt dolognak kulon utananezni, hogy igaz-e.
Na jo mara sokat szovegeltem, visszabb kene vennem. -
Armagedown
őstag
Mekkora lehet a haszna az AMDnek egy konzolon?
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
kikikirly
senior tag
válasz
#54625216 #64 üzenetére
Nekem is ez a problémám. Meglepődnék ha az eladott Xboxe konzolok legalább felét nem a Series S tenné ki. Minek fejlesszenek a grafikán,geometrián,fizikán stb ha csak az erősebb konzol birja el?Fejlesztés költsége ugyanannyi, hasznosulás sokkal rosszabb.
Mi van a sérülés modellezés és egyéb Core mechanikákkal amik nem tudnak lefelé skálázni?Fél időben kijövő Pro konzoloknak is meg lesz kötve a keze. Reménysugár ha töredéke fogy belőle, ha kicsi a piaca fejlesztők egyszerűen leveszik a felbontást 1080p 30-45 FPS-re, grafikai beállításokat meg le butítják a sárga földig azt jóéccakát.Igazi pöcs húzás volt ez a Microtól, igy akarták be biztositani hogy több Xbox legyen a usereknél mint PS5.PC-t fejleszteni jóval drágább,nem volt olyan piaci tényező ami szükségessé tette Series S piacra dobását.
Minap publikált eladási adatok szerint már most utca hossznyival vezet PS5, túlárazás ellenére is, ami papiron a Series S-nek kedvezne...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Felesbandi #56 üzenetére
A konzolnak elméletileg nem az lenne a lényege, hogy szabvány hardver?
Tehát eleve mi értelme van különböző teljesítményűt gyártani belőle?
A fejlesztők ígyis-úgyis a leggyengébbhez fognak optimalizálni, mert azzal érik el a szélesebb piacot.
És ez még a jobbik eset, különben a konzoloknál is beköszönt a "PC-sedés", hogy kiadják az optimalizálatlan szarokat, aztán tessenek erősebb vason futtatni, ha nem tetszik. -
janeszgol
félisten
válasz
Felesbandi #62 üzenetére
Minddel egyetértek. Akkor csak beszélgettünk egyet.
(A PS4 Pro erejével bír, legalábbis ha Tflops értéket nézünk. De ez csalóka. Több ram, újabb hardver, újabb funkciókkal. Szóval annál az XSS jobb. És hiába 6 Tflops a One X, több ram, újabb eljárások miatt nem biztos, hogy erősebb.) -
Felesbandi
senior tag
válasz
janeszgol #61 üzenetére
Igen, de ketlem, hogy a nagy tobbseg errol tudni fog. Abban a tudatban veszik majd, hogy 1440p-t tud, akkor a FHD meg sima lesz. Ezert is irtam FHD-t es nem a valos 900p kornyeket amit pl. AC Valhalla-nal hoz ha az emlekezetem nem csal.
Ismerek jonehany embert, akik XOX-et es PS4 Pro-t vettek ugy, hogy abban a hitben voltak, hogy atom stabil 4K-ban fog futni nekik minden, mert hat a csapbol is ez folyt. Es ezek az emberek raadasul mind szoftverfejlesztok, akik azert altalaban ertenek valamelyest az elektronikahoz is, csak epp nem hardcore jatekosok, igy nem tudjak mekkorat szoktak tulozni a gyartok.
A lenyeg az, hogy az atlag vasarlo nem nez pl. Digital Foundry videokat, hogy tudja, mire kepes valojaban a konzol es meg az is boven benne van a pakliban, hogy fel se tunik neki jatek kozben, hogy nem az igert 1440p-t latja maga elott. Magasrol tesz ra es elvezi a jatekot.
Az SSD-s problemak se biztos, hogy nyilvanvaloak sokaknak. Gyanitom, hogy a tobbsegnek fingja nincs rola, hogy a feltuntetett 512GB-bol valojaban csak kb 360-at tud felhasznalni. Azt is ketlem, hogy megfordul a fejukben a gondolat, hogy a full nextgen jatekok tobbet foglalhatnak, mint a mostaniak.
Hiaba nem sokkal erosebb az XSS az XBOX One-nal, elobb-utobb csak az uj generacios konzolokra fognak jonni a jatekok. Aki azokkal akar majd jatszani, annak muszaj lesz uj konzolt vennie, hiaba hasonlo ereju az XSS-hez az XBOX One X (ha jol emlekszem azzal van kb egy ligaban, javits ki ha tevedek). Sokan csak jatszani akarnak majd az uj jatekokkal es nem mindenki lesz hajlando kiperkalni a dragabbik konzolra a penzt, ha van olcsobb alternativa. Ilyen lehet pl. egy szulo, ha a gyerekenek veszi, vagy akinek nincs es a kozeljovoben nem is lesz 4K tv-je.
-
janeszgol
félisten
És a nextgen játékok majd simán megesznek 300-500 gigát is. Nekem nincs bajom a One fél terásával, mert mindig csak egy játékot teszek fel, és azzal játszok. És One-on talán a Titanfall 2 eszik sokat (7X GB). Annál többet foglaló ritka vagy nincs.
Felesbandi, az XSS még FHD-hoz is kevés next genre.
mogyi: én nem azt mondtam, hogy One S csere, hanem azt, ha elromlik, és nem kapható One S, akkor annak pótlására jó.
-
martonx
veterán
válasz
#16820480 #58 üzenetére
Az XSS tök jó elképzelés lenne, nekünk a gyerekekkel a party játékokhoz nem is kellene 4K, meg 60FPS, meg minden. Viszont a 6 éves One-nál is az a bajom, hogy az 500-as vinyó kicsi, és folyton törölgetni kell. Nem fogok olyan új konzolért pénzt kiadni, amivel pont ugyanaz lesz a bajom, mint a jelenlegivel
Nem is értem, 2021-ben (na jó 20 legvégén), hogy lehet konzolt 500-as SSD-vel kiadni.Én kérek elnézést!
-
törölt tag
válasz
Felesbandi #56 üzenetére
Plusz amire még jó az XSS az az xCloud streaming, de mellette akár natív telepíteni is lehet pár dolgot, mediabox is lehet egyben.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Felesbandi #56 üzenetére
Valószínűleg az utolsó bekezdésben van a lényeg. Aki most akar konzolt venni, az a legerősebbet akarja.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Felesbandi
senior tag
válasz
janeszgol #55 üzenetére
Azert az tulzas, hogy masra nem jo. Ugyanazokat a jatekokat futtatja, mint az XSX es sokakat csak ez erdekel. Nem mindenkinek letszukseglet a 4k (plane ha FHD tv-je van es nem tervezi cserelni) es nem is mindenki akar 180-at kiadni azert, hogy a tovabbiakban megjeleno jatekokkal jatszani tudjon. A legnagyobb kompromisszuma az XSS-nek talan az SSD merete, de biztos lesz, aki inkabb torolgeti amivel mar nem jatszik.
Nyilvan ezen a forumon, ahol sokan evente cserelgetik a telefonjaikat idegenul hangzik, hogy valaki megelegszik manapsag a FHD-vel es egyeb kompromisszumokkal, ha cserebe joval kevesebbet kell koltenie egy olyan eszkozre, amivel "csak jatszik".
Szerintem siman lehetseges, hogy azert ilyen gyengek az XSS eladasok, mert az early adopter-ek altalaban nem a low-end cuccok vasarlasarol hiresek.
-
janeszgol
félisten
válasz
Felesbandi #54 üzenetére
Nálam az XSS maximum akkor jöhet szóba, ha elromlik a One (és már nem kapható), hogy tudjak játszani a One-os játékaimmal. Másra nem jó.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
kikikirly #32 üzenetére
Szerintem az atlag felhasznalo nem nez ilyen adatokat, hogy milyen a GPU meg mennyi a memoria egy konzolban. Inkabb azt nezi, hogy az XSX 4k 60FPS-t hoz (legalabbis papiron, a gyakorlatban meg azt kozeliti), az XSS meg 1440p, de inkabb 1080p es kb fele annyi jatek fer ra. Jobb esetben meg kalkulal, hogy XSS + tarhely bovites komboval mar XSX szinten van arban.
Ezen kivul szemelyes spekulaciom, hogy miert nem fogyhat esetleg jol az XSS, hogy azok az emberek, akik megjeleneshez kozel vesznek uj konzolt, gyanithatoan mas tech cuccokat is elobb vesznek, mint az atlag es alapbol inkabb high end-re gyurnak, ami jelen esetben az XSX. Az ilyeneknek valoszinuleg mar egy ideje 4k tv-juk van, amihez meg eleve az XSX passzol.
Szerintem elkepzelheto, hogy idovel jobban felporognek az XSS eladasok, amint azok is elkezdenek vasarolni, akik nem feltetlen akarjak mindig a legujabb es legjobb kutyuket magukenak tudni. -
janeszgol
félisten
válasz
thecalver96 #47 üzenetére
De 4K/30-ba se megy semmi. Max valami 2D-s jatek.
-
martonx
veterán
-
Oké hogy tizennyolc millió darabot szeretnének , de ennek már lehetne látszata és most itt a zöld óriásira is érvényes a dolog.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sefter
veterán
válasz
janeszgol #42 üzenetére
Értem én, mondjuk inkább fizetnék többet egy nagyobb lépésért...
Már a ps4 pro-t is 4k-val promózták, ennek az 5-nek meg 8k és 4k120fps van a dobozán, ami erősen vásárló megtévesztése szerintem..
Áldom az eszem, hogy nem bontottam ki az előrendelt 5-öst, hanem kivártam pár tesztet és ment is apróra..Psn ID: sefter_hun
-
martonx
veterán
-
janeszgol
félisten
Ilyenkor szokták benyögni, hogy 200k alatt mit vársz. Ami nagy baromság.
Ezeket az új konzolokat ne 4K-ra reklámozzák, hanem FHD és mondjuk 60 FPS-re. Vay 120-ra. Vagy 144-re, mit bánom én.
És dobják ki dupla GPU-s csodákat 300k-400k között, amik már esélyesek lehetnek 4K/30-ra, vagy 4K/60-ra.Ezt így kellett volna megcsinálni. Én azokat sajnálom (vagy nem sajnálom, nem tudom), akik megvették ezeket az új konzolokat másfélszeres, meg dupla áron. Nem érnek ennyit. Ha érnének, akkor azt írnám jól tették, de nem érnek ennyit.
-
Igen, én is így gondolom. Ez már most látszik hogy várható pro. Nem rossz amit kihoztak ennyi pénzből, csak mellé ezek a horror játékárak eléggé elkeserítők.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Solten
őstag
válasz
kikikirly #26 üzenetére
Ugy tunik M$ nem igazan izgatja magat a konzolokkal, a szolgatatasra epitenek... A sajat (US) piacot mondjuk letarolhattak volna, a PS Europaban meg Japanban nepszerubb. Ezt tukrozi ha jatszol crossplatform online jatekkal, 80%-a PS jatekos az EU szerveren, a jenkin forditva...
De mondjuk messze van meg az ev vege.Saor Alba
-
-
-
jerry311
nagyúr
Pont a béta teszterség miatt akartam egyet az első szállítmányból csak azért, hogy aztán tovább adjam dupla áron másnak béta tesztelni.
Nekem jó lesz a sokadik revízió, amikor lesz olyan játék, amiért érdemes váltani. PS4 Pro is csak akkor váltotta a PS3-at, amikor volt rá nekem tetsző AAA cím. -
kikikirly
senior tag
Nem csak hardver oldalról nem valami acélos, ár-érték arányba sincs a toppon...
Árukereső: SeriesS:113K SeriesX: 184K
GPU számláló egység több mint a fele ki van vágva(52 vs 20CU),
16 VS 10gb memória, és ott az általad is említett kisebb SSD.Kifejezetten pocsék az ár-érték aránya, nem csoda ha nem fogy.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ilyen hol volt?
#27 balazs025: Ami majdnem két hónap, az meg már több egynél, lehet mondani hónapoknak. Az a hárommillió eladott darab úgy, hogy telibe a karácsonyi szezonba, amikor egy csomó dologra nem lehetett költeni, eléggé érdekes eredmény, szerintem nem annyira büszkeségre okot adó.Papíron Európában nov. 19. óta kapható, ehhez képest MM-ben csak kiegészítő van, konzol nincs, Amazon dettó. Vagyis normális launch nem volt.[ Szerkesztve ]
-
Mert még PS5 only játékok nem jelentek meg a többiben meg amit ad egyelőre az szerintem nem túl nagy előrelépés. Én nem igazán érzek késztetést a Ps4 pro-ról hogy váltsak béta tesztelőnek, olvasgatva a topikot, kinek milyen hibája van, vagy nincs vele. Ezért is írtam azt , hogy szerintem.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
thecalver96
csendes tag
Nekem jutott, tetszik eddig minden rajta. Remélem hamarosan mindenki megkapja akár a ps-t akár a boxot. Várjuk a next-gen címeket, ahol elvileg remekelni kéne a 4-eshez képest
-
balazs025
senior tag
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Ha már nagyot akarsz mondani akkor miért nem azt mondod, hogy évek vagy évtizedek óta nem beszerezhető? Tekintve, hogy nincs még két hónapja se, hogy megjelent, így a hónapok óta egy kissé erős. Az már mellékes, hogy ez idő alatt több, mint 3 milliót adtak el.
-
kikikirly
senior tag
Xbox oldalon is el fog kellni 1X millió konzol pro konzolok kijöveteléig, sajnos ennek meghatározó darabszáma lesz Series S. Mi értelme volt kedves Microsoft ennyire telibe szarni Next Gen startot? Sony igy is vezeti az eladásokat bő 33%-al, azért az nem kevés, pláne hogy nem győznek belőle eleget gyártani, normál áron ennél is nagyobb lenne az olló.
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz
elder troll #23 üzenetére
ahogy tanult kollegam mondana: rengenmindenjobbvo't
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
dokanin
aktív tag
Elképesztő, hogy manapság kb semmiből nem tudnak eleget gyártani, mindent megvesznek azonnal. Olyan érzésem van, mintha régebben nem ez ment volna.
-
hokuszpk
nagyúr
na akkor egy darabig varhatunk, hogy legyen 5xxx Ryzen es 6xxx Navi a olcsobban.
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
martonx
veterán
Szvsz Sony és MS annyit tudtak eladni év végén, amennyit gyártaniuk sikerült
Én kérek elnézést!
-
joey04
titán
A PlayStation 5-ből egyébként 3,4 millió darabot sikerült eladni az első hónapban, ami rendkívül jó startnak minősül, hiszen az előző generációs rendszerekből, ilyen rövid időn belül nem kelt el ennyi.
egyébként akkor is ilyen hiány volt az elején?
-
jerry311
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Hogyhogy hol?
Há' mennek Indiába, mert ott is elkezdik forgalmazni. Másfél milliárdos piacon hamar elmegy 18M. -
Yodafon
senior tag
PlayStation 5-ből egyébként 3,4 millió darabot sikerült eladni az első hónapban
Nekem eddig ugy tunik hogy inkabb 34 darabot sikerult legyartani
Hol az a 3,4 millio user?I'm gangsta!
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Kiegészítő minden kapható, konzol semmi. Ok, Xbox esetén kiegészítő se.
-
és hol vannak? mert hónapok óta nem beszerezhető
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Erre a hírre szárnyalni fognak a Sony részvények! Ja, mégsem...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Gomez86
őstag
Szerintem elkelt volna több is ha lehetne kapni - főleg ha annyiért amennyiért a Sony szerette volna adni a népnek.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
törölt tag
Ahhoz képest, hogy elvileg valami 10 millió példánnyal készültek a rajtra, ez az évi 18 nem hangzik olyan soknak.
-
Dißnäëß
nagyúr
Sok 4-es lesz jó áron nemsokára
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
-
Sefter
veterán
Nekem (eddig) csalódás...
Majd, ha 4k60fps AAA játékok jönnek, akkor megint veszek egyet. Ezt a dinamikus felbontást elég sz@rházi megoldásnak tartom.
Nem tudom, hogy a hw a gyenge hozzá vagy nem optimalizálják eléggé a játékokatPsn ID: sefter_hun
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új generációs konzol már az első hónapban kiépített egy kisebb előnyt a Microsoft megoldásaival szemben.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest