Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
válasz
üzenetére
Akkor ezek szerint te a fényképeidet, nem magad írod lemezre, hanem nyomatva archiválod?
"Gyere mami mond el a titkot!" 
Lehet egy bakelitet("78-as fordulatú gramofonlemezek", vagy "vinylből – a polivinil-klorid és polivinil-acetát kopolimerjéből") szövettokban is tartani, meg papír tokban is. Lehet speciális törlőkendővel pormentesíteni, meg drótkefével is.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!"
(#253) ELP: Igyekszik az ember a legtöbbet kihozni magából.

Amúgy melyik hasonlatom feküdte meg a gyomrod?(#254) Auratech: A zenéket már bakeliten("78-as fordulatú gramofonlemezek", vagy "vinylből – a polivinil-klorid és polivinil-acetát kopolimerjéből") gyűjtöm, persze előtte belehallgatok torrentes verzióba is.
És most már a fényképeim is 3 helyen vannak tárolva, vinyó, dvd, és memóriakártya.
Egyszerre úgyse szállhat el minden.
De ha nem fizettem volna meg a tanulópénzt ... 
(#264) tdd587: Ha jól értem, te meg a köznépi 30 éve legalább használatban lévő ragasztott elnevezések használatába szeretnél belekötni? Ennyi erővel a rövidítéseket se használd.
Javítottam a helytelen hozzászólásomat, azt hiszem kicsit hosszabb lett így. Ezért kapok még 1 smart pontot, mert 10%al többet költöttem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De igyekszem ezentúl LP-nek hívni a mesteri lemezt.
-
SÖ
addikt
válasz
üzenetére
Egy azon eszközzel játszod le nem? Tehát az ki van zárva. A mínőség ugyan úgy ahogy ma a CD-nél, függ a felvétel akusztikai körülményitől, (technikai, fizikai) és az akkori zenei kiadók technikáján. Abban az időben is voltak keverőpultok, és ugyan úgy elbénázhatta a hangmérnök, és a kiadók sem szóltak egyformán.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
"Gyere mami mond el a titkot!" 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Egyszerre úgyse szállhat el minden.
De ha nem fizettem volna meg a tanulópénzt ... 
Javítottam a helytelen hozzászólásomat, azt hiszem kicsit hosszabb lett így. Ezért kapok még 1 smart pontot, mert 10%al többet költöttem?