Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Ööö, azért ne feledkezzünk meg hogy nagyvállalati környezetben is vannak szerverek. Nálunk pl az App szerverek reégiókra voltak bontva (kb 5 éves helyzet), és volt ahol 16 szerver (!) dolgozott egy adott feladat ellátásán párhuzamosan. Namost ott pl nem lett volna rossz, ha a szerverek számár csökkenteni tudják ilyen magoncok alkalmazásával.
Illetve az jutott még eszembe hogy talán még mindig vannak olyan szoftverek, ahol a felhasználói jogokat CPU-ra fizetik (és nem magra), na ott ezzel hatalmasat lehetne kaszálni(nem tudom a mai helyzetet, már évek óta kiszálltam ebből a játékból).
Szóval szerintem ezeket tényleg nem otthoni, meg kis (relatív) irodai környezetbe kell elképzelni..."merjünk nagyok lenni"
....megvan ezekenk is a helyük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- Nintendo Wii U
- Apple Watch
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest