Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Blu-ray lejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7610 üzenetére
Köszi, ennyit nem akartam rászánni. Mivel 2S 3000mah-s akksikat töltök és a tatár se hajt, így ha a két akksit 1 óra alatt feltöli, nekem az már bőven jó.
Ma megjött a kis rosszcsont, még nem viszem ki, mert tiszta víz/hó minden, nincs kedvem összekenni első alkalommal.
Csavarokat átnéztem, meg egy-két helyen menetrögzítőztem.
Rengeteg extra alkatrésszel jött: +szárny, +kerékszett homokra, +felfüggesztés részei, +rögzítő pöckök, +kiskerék hátulra (nem jut eszembe a neve) +kaszni, +kasznirögzítő elem, +4db keményebb rugók, szerszámok, töltő.
Rendeltem hozzá egy kis extendert, amitől 1-1 cm-rel szélesebb lesz, hogy ne bukjon fel kanyarban, mert hajlamos rá.
Illetve agyalok egy ilyen távon, hogy upgradeljem vele a gyro illetve a jobb finomhangolás miatt: DUMBORC DDF-350. Ismeri valaki? Vélemény róla?
Most a jelenlegi gyári távon van 70% és 100%-os kapcsoló, ami a powerre vonatkozik, Gondolom ez azt jelenti, hogy a max kimenő jel 70%, ha arra van állítva. Ezt gondolom majd a DumboRC-n is be tudom állítani, akár egy potival is, hogy mennyi legyen a max kimenő jel, így pl. le tudom venni akár 50%-ra is és akkor a teljes gázúton sokkal finomabban adagolható lesz a járgány és akár gyerek is szórakozhat vele, mert nem áll rögtön kétkerékre. Jól gondolom?(Sok helyen írták, hogy a rögzítőt hajlamos elhagyni, így ezt a megoldást választottam, ez tuti nem esik le, amíg meg nem jön amit rendeltem hozzá).
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asztalos klub
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest