Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen videókártyát?
- Erősítő, hangfalak
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
válasz
zolisx4
üzenetére
Azert kerdeztem mert hogy a VRX-et azert javasoltak meg tetszett meg mert majdnem minden fem gyarilag benne, lehet pont ez nem az. Megneztem kozelebbrol tenyleg muanyagnak tunik , de akkor ez mar megint egy hujeseg hogy a motoron fem van a amit hajt az meg muanyag.
Igen kefes, nem hiszem hogy az van elallitva mert a masik akkuval gyorsabb, holnap meg tesztelem.
Egyszeru attetel valtoztatassal nem lehet sebesseget novelni?Ami nekem meg furcsa hogy mikor leveszem a gazt akkor nagyon erossen fekez, ha olyan a talaj meg csuszik is. Ez lehet normalis jobb kategoriaba eddigi bangood autoknal nem vettem eszre eddig ilyet.
Masik autonal van egy gond, hogy a kerek nem all vissza kozepre, lehet allitani valami vagy annyi a szervonak (nem a kozepeallas van elallitva). Ha megyek vele visszajon de allo helyzetben nem jon vissza kozepre
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZEN.com
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Arc Raiders
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő