- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stargazer
senior tag
nekem lehet ki-be kapcsolgatni. mondjuk tényleg kissé halovány a különbség a két állapot között, de azért nem kell nagyító hozzá simán lehet látni... de mondjuk nekem le is van húzva 0-ra. mondjuk én nem sok különbséget veszek észre a maxig feltolt acc és a 0 között...

nem lehet h nálad a vindozba be van kapcsolva és azt veszi alapértelmezettnek?
engem az zavar egy csöppet h
1. nincsenek ötletes uj kurzorok az egérhez
2. nem kölcsönhatós a win pointer speed beállítás a vindozzal.
én arra engedem magam következtetni, h a mantis speedem felülete sokkal precizebb, mint az exactmatodé. más magyarázatot nem tudok rá h miért lehet nálad 2mm, nálam pedig még 1 cm-ről is érzékeli a mozgást, és nem is rosszul. az exactmat melyik felén 2mm? -
-FreaK-
veterán
Jah hát sensivel énis jácottam egy darabíg míg nagyjából eltaláltam... mondjuk még sztem további finomhangolásra szükség lesz..
Hát jónak nem annyira jó, mert egy csomagot kell feladni póstán szlovákokhoz, de egyéb probléma nincs vele sztem.
De ki tudod kapcsolni a gyorsulást, ha megnézed akkor bekapcsolt állapotban egy picit jobban világít, alíg észrevehető.De lehet h csak én voltam fáradt és káprázott a szemem
mindenesetre nekem is feltűnt a dolog, elsőre nem is értettem h most akkor hogy is van.
Majd ha hazaértem megnézem a dolgot közelebbről
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest