- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Hali,
1:
A hz állíátsa simán driverből megy mellette nem kell külön patcherrel állítani.Én úgy tudom még újraindítani sem kell hozzá, nekem van egy olyan usb patcherem amivel szintén nem kell újraindítás, és ha állítom razer driverben az sem írja ki h kellene.
2:
Azt cs1.6hoz írtam, bocsi elfelejtettem odaírni.A cs:s-nél már nincs ilyen problem úgytudom, egyébként steamben->games->ott jobb klikk a cs-n, properties-> set launch options.
Helyköz kell csak közéjük.De ez cs:s-nél nem fog működni szerintem.
3:
Hát a razerblueprinsen eléggé zavarónak írták le a dolgot, tehát gondolom nem is olyan kicsi...
Amúgy ki tudod próbálni teis, ch driverben kapcsold be, és próbálj ki egy-két értéket, nézd meg mennyire jáccható úgy a cs:s.
Én is megrendelem sztem hamarosan, csak előbb el kéne adnom a ch-mat... télleg, nem tud rá valaki vevőt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs