- Milyen videókártyát?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luskan
tag
-
Luskan
tag
válasz
MaCS_70 #25202 üzenetére
Aktív HUB-ot nem ajánlom, mert gyenge. Én is azzal használom a külső merevlemezem, de megbántam.
Elsőnek egy mobil racket és 2,5"-os HDD-t kötöttem rá, de nem bírta ellátni elég árammal az usb3-as hub és emiatt időről időre megsérült a fájlrendszer. Most egy usb2-es külső merevlemez van rajta (ennek csak 500mA kell), de így meg már egyszerűbb lenne saját táppal.
-
Luskan
tag
válasz
DonThomasino #24654 üzenetére
Ext4 kell neki.
Erősen javallott előbb a linux-szal megismerkedni, mert ez így nem fog menni. Legalább virtuális gépként telepíts egyet és használgasd. Sokkal jobb megoldás lenne esetleg a dual boot. A legjobb az lenne ha kidobnád a winfost. Ubuntut ajánlom első disztrónak, mert jobban felhasználóbarát a kezdőknek. Ha netalántán könyvet is olvasnál a linuxról, akkor pedig Pere László könyveit ajánlom.
-
Luskan
tag
Köszi! Meggyőztetek. Valami proszűrő megoldást azt rakok rá mindenképpen.
-
Luskan
tag
válasz
Celtis #24611 üzenetére
Barkácsolni szeretnék egy házat neki, amibe beleteszem. Plusz mellérakok egy merevlemezt is. Gondoltam meghálálja mindkettő, ha van egy kis légmozgás a házban. A kiszemelt doboz egy négyzetalapú hasáb 12,5 cm-es oldalakkal, amiben karácsonyi tusfürdő csomag volt. Max 10cm-es ventillátort lehet a tetejére tenni. Itt egy kép a dobozról:
-
Luskan
tag
Egy ilyen 5 voltos ventillátort rá lehet kötni a raspira? Tudtok esetleg magyar webshopot ahonnan lehetne venni? Árukeresőn csak 12 voltosokat találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON AC + Intel Core i9-9900K + G.SKILL Trident Z RGB DDR4-3200 32GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest