- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Steam Deck
- Milyen házat vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luskan
tag
-
Luskan
tag
válasz
MaCS_70 #25202 üzenetére
Aktív HUB-ot nem ajánlom, mert gyenge. Én is azzal használom a külső merevlemezem, de megbántam.
Elsőnek egy mobil racket és 2,5"-os HDD-t kötöttem rá, de nem bírta ellátni elég árammal az usb3-as hub és emiatt időről időre megsérült a fájlrendszer. Most egy usb2-es külső merevlemez van rajta (ennek csak 500mA kell), de így meg már egyszerűbb lenne saját táppal.
-
Luskan
tag
válasz
DonThomasino #24654 üzenetére
Ext4 kell neki.
Erősen javallott előbb a linux-szal megismerkedni, mert ez így nem fog menni. Legalább virtuális gépként telepíts egyet és használgasd. Sokkal jobb megoldás lenne esetleg a dual boot. A legjobb az lenne ha kidobnád a winfost. Ubuntut ajánlom első disztrónak, mert jobban felhasználóbarát a kezdőknek. Ha netalántán könyvet is olvasnál a linuxról, akkor pedig Pere László könyveit ajánlom.
-
Luskan
tag
Köszi! Meggyőztetek. Valami proszűrő megoldást azt rakok rá mindenképpen.
-
Luskan
tag
válasz
Celtis #24611 üzenetére
Barkácsolni szeretnék egy házat neki, amibe beleteszem. Plusz mellérakok egy merevlemezt is. Gondoltam meghálálja mindkettő, ha van egy kis légmozgás a házban. A kiszemelt doboz egy négyzetalapú hasáb 12,5 cm-es oldalakkal, amiben karácsonyi tusfürdő csomag volt. Max 10cm-es ventillátort lehet a tetejére tenni. Itt egy kép a dobozról:
-
Luskan
tag
Egy ilyen 5 voltos ventillátort rá lehet kötni a raspira? Tudtok esetleg magyar webshopot ahonnan lehetne venni? Árukeresőn csak 12 voltosokat találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Formula-1
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest