- Milyen joysticket vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen széket vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeubi
csendes tag
válasz
DarkByte #1010 üzenetére
Én ventit is rakok rá, meg egy ki/be kapcsolót. [Usbs kékfog, meg wifi. Egér egy hackelt wii mote (kékfogon keresztül).]
Addig viszont nem akarom kivágni amíg nincs a kezemben a raspi, nehogy elcsesszem amilyen szerencsém van
545Ft volt, fémben ugyanez 2350, de az sokkal jobban néz ki.Nem tudja valaki, hogy a GPIO-n keresztül jön-e az 5V, és hogy mennyi a max átmeneti sebessége? Egy projectemhez lenne fontos, de nem igazán vágom a gpio csatit.
-
freeubi
csendes tag
Én most vettem egy 4gb kingston microsdhc-t adapterrel. Kemény 2000 volt. Itt vannak az adatai:
Sequential Read : 18.156 MB/s
Sequential Write : 5.248 MB/s
Random Read 512KB : 17.226 MB/s
Random Write 512KB : 0.837 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 0.540 MB/s [ 131.9 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 0.007 MB/s [ 1.6 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 1.944 MB/s [ 474.6 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 0.015 MB/s [ 3.8 IOPS]Bár ez nagyon függ az olvasótól is(laptopba épített nemtom milyen).
Egyébként szerintem csak az olvasás a fontos, hiszen(én legalábbis) nem tervezek a kártyára túl sokat írogatni. Arra ott lesz a külső vinyó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest