- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- RAM topik
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armatura
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni.Egy rpi 3-ra tennék fel androidot (LineageOS ),és libreelecet multibootal (Pinn ).
A gondom hogy önmagában telepítve,kihagyva a multiboot/Pinn részt elő tudom hozni a recovery menüt ami kellene,hogy telepíteni tudjam a GApps-ot.
Viszont a Pinn-telepítőjével ha az android már feltelepült nem tudom működésre bírni a recovery menüt,mert csak a Pinn bootválasztója jön be.
Ha valakinek van ötlete azt megköszönném! -
Armatura
tag
válasz
Celtis #24048 üzenetére
Valami csak nem jó.Tegnap egy párszor megvártam míg kikapcsol,vártam kicsit,bekapcsoltam minden jónak tűnt.Igaz pár percek teltek csak el egy egy ellenőrzés után.Szóval tegnap kikapcsolt,ma be akartam volna kapcsolni,de semmit nem érek el a hálózaton.ssh-n elérem,egyik wines gépemen látom is a megosztást(érdekes módon egy másikon már nem)
Már újraindítottam,de a hiba még megvan.
Ha ez segít akkor itt a log file Pastebin -
Armatura
tag
Sziasztok!Segítséget kérnék.
Van egy RPI 3-am,rajta LibreElec és kodi(másra nincs használva).A tv CEC képes,ennek távjával használom.
A kodi úgy van beállítva,hogy x perc után kapcsoljon be a képernyőkímélő,majd a cec adapter beállításoknál is,hogy küldje csicsikáni a tv-t(elvben oké is).
De!
Pontosan 5 percenként visszakapcsol a tv.
ui:
Energiakezelési menüpontban ki van véve az alvó mód,attól teljesen bedilul,ha úgy hagyom(csak táp ki/be a megoldás)
Az RPI-t nem akarom kikapcsolni,se leállítani csak a tv-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest