Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
3D nyomtatás jónak tűnik, köszönöm
-
Puro
aktív tag
válasz
tasiadam
üzenetére
Hát a cikkben nasnak minden mást csak openmediavaultot ne
Szerintem ez százszor jobb rendszer erre, többet kell benne pötyögni, de ha az be van konfigolva akkor többet hozzá sem kell nyúlni. Azon nekem 90-100MB/s ír/olvas megy lanon keresztül usb3.0 hdd-re, xfs fájlrendszeren hozta a legjobb teljesítményt. RP4 2GB. -
Puro
aktív tag
Írtam nekik levelet, hogy mi a helyzet, kb. sablon választ kaptam, hogy sok a rendelés megnőtt rá a kereslet 2021 óta, keressem a PI400-at, az jobban elérhető. Elérhető 47k-ért persze
Viszont nekem nincs szükségem billentyűzetre, egérre, sd kártyára, beginners guidera, hdmi kábelre, tápegységre. Átment ez is vicc kategóriába, mákom volt, hogy még sikerült 26k-ért venni tavaly Pi4 2GB+házat felesleges dolgok nélkül. -
Puro
aktív tag
Üdv!
Gondolkodom rajta, hogy vennék egy ilyen csoda masinát. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jól használható ez különféle ucontrollerek, epromok írásához? Főként ilyen célokra használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Még a saját divíziójának sem kegyelmez a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Komplett PC monitorral, belépő gamer PC
- 27% - HP All-in-One Desktop PC, 23.8" / AMD Ryzen 7520U / 8GB DDR5 / 512GB SSD!
- 27% - ACEmagician S3A MiniPC! Ryzen 6900HX 16GB DDR5 / 512GB SSD/ Radeon 680M!
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Viszont nekem nincs szükségem billentyűzetre, egérre, sd kártyára, beginners guidera, hdmi kábelre, tápegységre. Átment ez is vicc kategóriába, mákom volt, hogy még sikerült 26k-ért venni tavaly Pi4 2GB+házat felesleges dolgok nélkül.
wassermann