-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
3D nyomtatás jónak tűnik, köszönöm
-
Puro
aktív tag
válasz
tasiadam #44226 üzenetére
Hát a cikkben nasnak minden mást csak openmediavaultot ne
Szerintem ez százszor jobb rendszer erre, többet kell benne pötyögni, de ha az be van konfigolva akkor többet hozzá sem kell nyúlni. Azon nekem 90-100MB/s ír/olvas megy lanon keresztül usb3.0 hdd-re, xfs fájlrendszeren hozta a legjobb teljesítményt. RP4 2GB.
-
Puro
aktív tag
Írtam nekik levelet, hogy mi a helyzet, kb. sablon választ kaptam, hogy sok a rendelés megnőtt rá a kereslet 2021 óta, keressem a PI400-at, az jobban elérhető. Elérhető 47k-ért persze
Viszont nekem nincs szükségem billentyűzetre, egérre, sd kártyára, beginners guidera, hdmi kábelre, tápegységre. Átment ez is vicc kategóriába, mákom volt, hogy még sikerült 26k-ért venni tavaly Pi4 2GB+házat felesleges dolgok nélkül.
-
Puro
aktív tag
Üdv!
Gondolkodom rajta, hogy vennék egy ilyen csoda masinát. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jól használható ez különféle ucontrollerek, epromok írásához? Főként ilyen célokra használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Crucial 240GB SSD eladó
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest