- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- RAM topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puro
aktív tag
3D nyomtatás jónak tűnik, köszönöm
-
Puro
aktív tag
válasz
tasiadam #44226 üzenetére
Hát a cikkben nasnak minden mást csak openmediavaultot ne
Szerintem ez százszor jobb rendszer erre, többet kell benne pötyögni, de ha az be van konfigolva akkor többet hozzá sem kell nyúlni. Azon nekem 90-100MB/s ír/olvas megy lanon keresztül usb3.0 hdd-re, xfs fájlrendszeren hozta a legjobb teljesítményt. RP4 2GB.
-
Puro
aktív tag
Írtam nekik levelet, hogy mi a helyzet, kb. sablon választ kaptam, hogy sok a rendelés megnőtt rá a kereslet 2021 óta, keressem a PI400-at, az jobban elérhető. Elérhető 47k-ért persze
Viszont nekem nincs szükségem billentyűzetre, egérre, sd kártyára, beginners guidera, hdmi kábelre, tápegységre. Átment ez is vicc kategóriába, mákom volt, hogy még sikerült 26k-ért venni tavaly Pi4 2GB+házat felesleges dolgok nélkül.
-
Puro
aktív tag
Üdv!
Gondolkodom rajta, hogy vennék egy ilyen csoda masinát. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire jól használható ez különféle ucontrollerek, epromok írásához? Főként ilyen célokra használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- EAFC 25
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Óra topik
- További aktív témák...
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest