- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- RAM topik
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
EU-s boltan kerested? Ahol még szét lehetne nézni, azok a 3D modellezős oldalak (az RPi3B+Pi DAC HAT-emhez én is ott találtam egy modellt).
-
tasiadam
veterán
közben szerváltam 2 darab CMR-es 1TB WD RED-et, és leteszteltem eddig kb mindennel is. SMB/FTP mind mind 30al másol külső kábellel. Most külső házzal próbálkozom, mert a gépemre 110-120-al másol konstans, és 30at írt a pi. Valszeg itt más lesz a problem és biztos nem hardveres.
-
SunMount3r
nagyúr
Én német weshop-ból voltam kénytelen rendeli anno (kb. fél éve) a Pi3B+-t (Kit-ben), még Kit-ben is ritkán volt itthon, de ha volt, akkor csakis Kit-ben. Jó, OK, kifutóban volt, mára szerintem már sehol se kapni itthon. De még így is sokkal jobban jöttem vele ki árban mintha akár egy 1GB-os Pi4-et (és csak "deszkát") vettem volna itthonról (már ha azt is lehetett volna folyamatosan kapni, de már akkor is csak Kit-ben nyomták főleg). Ráadásul nem annyira alap Kit volt, még a hűtő bordák is belefértek...
Látom ez Pi (és a hivatalos és a third party kiegészítőit is beleértve) ellátás eléggé szívás... Pedig "állítólag" ez egy "siker termék".
-
Molydeus
őstag
Legutóbb 4B 2GB-ot vettem a pi-shop.hu-ból április elején, kitben táppal, kártyával 31k-ért, mert csak úgy volt akkor kapható. 2 nap alatt kihozta a futár. Jelenleg ott a 8GB-os van 37 körül. Figyelni kell, mert csak pár napig elérhető egy-egy verzió.
3B+ ha jól emlékszem felbukkant náluk pár napra az elmúlt félévben egyszer-kétszer, de 1GB-os 4-est ez idő alatt nem láttam.Ha használt is játszik, érdemes nézni a HA-t, időnként van belőlük korrekt áron is.
szerk.: 2GB-os kitben most is van ugyanott
M.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Eladó Gamer PC 14900K/192GB/5TB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest