Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
suti237
csendes tag
Sziasztok!
Kéne nekem pár help.
Abszolút Linux hülye vagyok (nem használtam sosem), szóval légyszi kézzel lábbal is magyarázzatok, ha van hozzá erőtök. ^^
Kaptam egy raspi-t, "Noob" változatot. Torrent futna róla elsődlegesen, később talán net rádió vagy amit épp kitalálok , és meg tudok valósítani, meg még elbír vele.
Telepítettem rá egy Pidora-t azonban innen elég sok problémába futottam. Ne igazán tudom megoldani a távoli elérést, néztem mindenfele a fórumokat de a parancssoros leírásokat nem igazán értem.
Felraktam transmission torrent klienst de annak a webes elérési felületét sem tudom elérni másik gépről (pedig gondoltam, hogy akkor nem kell tovább szenvednem a rendszer távoli elérésével). Localhost működik. Gyanakszom, hogy a port forwaldolás lehet a probléma.Valaki tudna segíteni, hogy hogy tudnám megoldani a gondjaimat?
Előre is köszi.
Süti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- ZEN.com
- Napelem
- Milyen autót vegyek?
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Belépőszintű gamer pc-t keresek 150.000Ft-ig Dunaújvárosi átvétellel!
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann