- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
larryking
senior tag
Üdvözlet!
Szeretnék egy mail szervert, ami backupolja a gmailos és hotmailos leveleket. Ezt Rpi-vel szeretném megvalósítani. Esetleg távoli belépés is kellene. Mindezt raspbiannal tervezném, vagy arch alap legyen? -
larryking
senior tag
-
larryking
senior tag
válasz
sad_Vamp #9187 üzenetére
Nekem a popcornal csak egy két bajom volt. Egy túlhypeolt vacak (csak szigorúan saját vélemény, saját tapasztalat alapján) szerintem, persze a sigma chip az kiváló, de a mögé épített rendszer....hm.
A 200 zúgott, és nem látta olykor olykor a megosztást, lassú és most is drága. A 210 nem zúgott, de túlmelegedett, megosztás gondok. Mindkettőről elmondható, hogy marha lassan reagált. A 300 Semmivel nem adott többet mint az előzőek, és mindháromról elmondható, hogy nagyon drága. A pi sem jobb, vagy több, hanem pont ugyan azt tudja. Lassú, döcög néha, lejátszás hibátlan, CEC, XBMC, a közösség hasonló nagyságú mögötte. Mennyiért is? És persze nézhetném a fogyasztást, vagy hogy oda vissza körbe röhögi szoftverben a popcornokat... -
larryking
senior tag
Azt nem értem, mi okból várunk el többet a kis pitől mint ami. Mindent meg lehet oldani, persze azt nem mondtam, hogy gyors is lesz. Film nézésre, illetve youtubera viszont drágábban is vannak sokkal rosszabb megoldások, mondom ezt meganbyi egreat és popcorn lejátszó után...
-
larryking
senior tag
válasz
lord.lakli #9175 üzenetére
Youtube pipa, hd movie pipa, rasbmc alatt a böngészés is ok lehet.
-
larryking
senior tag
válasz
DonThomasino #9063 üzenetére
Amit az xbmc tud, azt tudja ez is. Ugyan is xbmc port van rajta. Tehát ha online streamot szeretnél nézni, akkor fogja tudni.
-
larryking
senior tag
válasz
DonThomasino #9056 üzenetére
Szerintem jövőre. De nem biztos, hogy kell erősebb, vagy sokkal erősebb lesz. Minek? Amire most használják, bőven elég. Media playernek pedig kiváló lesz.
-
larryking
senior tag
válasz
DonThomasino #9053 üzenetére
Már fejlesztik. Minden ilyen kategóriájú lap az rpi után kullog úgy gondolom. Csak nézd meg a sw kínálatot.
-
larryking
senior tag
válasz
DonThomasino #9050 üzenetére
Én a B+-t csak médiára használom, és nem volt eddig jobb nekem, pedig túl vagyok már egy két lejátszón. A banán azért rossz alternatíva és a többi is, mert itt van egy nem kicsi tábor mögötte. Mire a többi ide eljut, addig az rpi már lehet 3.0-a állapotban lesz.
-
larryking
senior tag
Valaki váltott már B-ről B+-ra ugyan abban a környezetben? Érdekes észrevétel, hogy b+-ra cserélve a b-t, nem tudja usbn táplálni a chromecastot, amit a b simán megtett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i9 9900 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI + Intel Core i7-13700KF
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest