- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefh60
csendes tag
válasz
Celtis #15995 üzenetére
Én is remélem, hogy lemegy az őrület, de ahogy kinéz most, csak januárban tudok rendelni, mert sehol nincs készlet.
Vasárnap megkértem egyik Brit kollégámat vegyen egy újságot de 35mérföldös környéken egy darab sem volt és azt mondták neki az újságosok, hogy 10essével vitték.
Utálom az ilyen éhenkórász élősdiket akik aztán az ebay-en akarnak meggazdagodni. -
stefh60
csendes tag
válasz
FireKeeper #15982 üzenetére
küldtem privit.
-
stefh60
csendes tag
válasz
moli.hu #15860 üzenetére
#15860 moli.hu: "ha valaki csinal csoportos rendelest raspi0-ra, benne vagyok 1 db-ban. Budapest belvaros, metro atvetellel."
Amint készleten lesz a PiHut-on rendelek (nekem legalább kettő kell, remélem szállítanak MO-ra). Egy privi-t küldj kérlek, hogy ne felejtsem el és rákérdezzek szükséged van-e még rá
Esetleg mást is érdekel a csoportos Pi Zero rendelés?
Kizárólag budapesti metrós átvétel jöhet szóba, mert nincs kedvem postával bíbelődni, bocsi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- DELL 1U rack sín PowerEdge R620
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest