- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Úgy állítottam be a RPi-t, hogy 1 óta tétlenség után alvóba menjen. Ez szépen megy is, de sajnos innen csak billentyűzettel vagy egérrel tudom visszahozni,
Libreelec?
Alvó állapotról vagy képernyővédőről beszélünk? Mert tudtommal alvó állapotból nem lehet visszahozni. Ezt nem támogatja a Pi. -
vadkörte
addikt
-
vadkörte
addikt
Indítsd újra. A hivatkozott repo-nak a Kiegészítők/Telepítés tárolóból-ban kellene lennie. Ha ott van, lépj bele és addig menj egyre beljebb, míg nem találsz egy listát. A legalsó lesz a Transmission.
Asztalival GUI-val kipróbáltam, működik.(#24359) debianos:
Bár a Pi3 az eddigi legkomolyabb teljesítményű Pi, azért nagy csodás ne várj. YT böngészőből elégé elvetélt szerintem. (Pi2-n tuti) Office még csak-csak, de azt is visszafogottan. Egy komoly, makrókkal teli tűzdelt és több tíz-ezer cellás táblázattól szerintem le is menne hídba. -
cigam
titán
Alapból csak egy GUI egy már futó transmissionhoz tudsz vele kapcsolódni, és a kodi felületén tudod vezérelni vele a transmission-t. Ha azt szeretnéd, hogy a libreelec alól fusson a transmission, akkor egy külső tárolóból kell hozzáadni, pl. [Thoradia].
-
ger1895
csendes tag
Szerintem jó fele kapirgálsz azzal a muteval mert a jobb felső sarokban piroa áthúzott hangszoró bizony azt jelenti. Kikapcsolni vagy yatse-ból lehet, vagy a webes felületen (raspi ip:8080), vagy egy billentyűzet F8 gombjával. Remélem segítettem és nem vezettelek még sötétebb vízekre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Star Trek
- További aktív témák...
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- Eladó Gamer PC 14900K/192GB/5TB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 Super , 32GB DDR4 , 512GB NVME
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest