Új hozzászólás Aktív témák

• sunnysys

tag

Sziasztok!

Rákérestem a torrent, az rTorrent, a Transmission szavakra, megtaláltam a magyar nyelű leírást is, de még mindig nem tudtam beállítani.
    Eleve azt a részt sem értem a leírásban, hogy: "Ezután belépünk az eszközre" A RPi-re lépünk be? Honnan? Ha az Openelecből, akkor hogyan? Vagy midenképpen szükséges ez?
    Amúgy elvileg hozzáadtam a 2 Transmission add-ont, meg az rTorrent add-ont, Transmissionben megadtam a munkahelyi IP címem, felhasználónevet, jelszót, emlékeim szerint engedélyeztem az egyedi konfiguráció betöltését, enegdélyeztem az SSH-t, de nem tudom a következő lépéseket. Ha a Transmission web-be szeretnék belépni, és begépelem böngészőbe az IPcím:9091/trasmission/web sort, akkor sem történik semmi.
    Mit csinálok rosszul?
    Esetleg az IP címeket adom meg helytelenül? Otthon most csak egy modem van, abból megy a vezeték a RPi-be, munkahelyemen router van, abból jön az egyik vezeték a laptopomba. Mivel nem nagyon értek ehhez az IP cím dologhoz, Gmailben megnéztem, hogy milyen IP címről szoktam bejelentkezni, amikor otthonról, és milyen IP címről, amikor munkahelyről netezek. Ezt a 2 IP címet használtam: Transmission add-onhoz adtam azt, amiről a munkahelyről szoktam bejelentkezni, és a Transmission web oldalat próbálom elérni azon keresztül, amiről otthonról szoktam bejelentkezni. Remélem, értehetően írtam le. :)

Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák