-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
OK, a 4 lemezes necces, mert azokból - igaz, csak a legdrágább Synology cuccokat néztem - olyat találtam, amire még 2 évig van biztonsági frissítés.
De 2 lemezes Syno 2016-os is van már ennek a kártyának az áráért...
Ha meg hozzáadjuk, hogy ugye ehhez kell még egy Pi is ;-) , + memóriakártya, ház, amiben ez el is fér, táp, ami ezt el is bírja, akkor azért szerintem kiderül, hogy NAS-t sem igazán Pi-ből érdemes építeni.Tényleg nem vagyok Pi ellenes!!! ;-) Van, amire jó.
De sok mindenre csak úgy, hogy eléggé döcögős a dolog, és még drágább is, mint egy kész és jó megoldás.
Aztán lehet, hogy csak az van, hogy megöregedtem ;-) Régen én is mindenre mindent akartam telepíteni, mindenből mindent csinálni: csak WRT-képes router és azonnal firmware csere, stb. De régóta inkább olyan cuccot keresek, ami eleve tudja azt, ami nekem kell: csak be kell kapcsolni, és használni.
-
ricsip
addikt
A Conrad a német bütykölős nyugdíjaskorba lépett (és ezért ellágyult agyú) műszaki emberekből él(t), akiknek nincs reális ár-érzékük, ezért a kínából behozott olcsó selejtet el lehet(ett) nekik adni egy bonyolult "deutschland" átcímkézés után, tripla vagy 4x-es áron.
Ez a Conrad sikertörténete.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest