- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- UHD filmek lejátszása
- Házimozi haladó szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
duffbeer #47451 üzenetére
Ha használni akarod az eszközt "out of the box", akkor MÁR nem a Pi a legjobb választás
Legutóbb pi2-re tettem fel OSMC-t, azóta is arról nézzük otthon online a filmeket, kodi + magyar kiegészítők segítségével. A kiegészítők telepítéséig gyakorlatilag next - next - finish nehézségű a telepítés
azt meg firetv sticken még bonyolultabb is talán (az is van) mert hackelni kell hozzá. Persze Disney+, Netflix meg hasonlókra nem alkalmas.
-
Tyson5
tag
válasz
duffbeer #47451 üzenetére
igen, én is így gondolom, én egy xiaomi mi boxot használok, rpi csak médiaszerver (elletve most költözök syno nasra). Igazából a kérdésem arra irányult, hogy mivel lehetne tv-t nézni a mi boxról, vagy rpi-ről, akár megtámogatva valami háttér szerverrel.
ismétlem: sweet tv(aki ismeri) nagyon jó, gyors, csak drága, akkor már mindegy, ha előfizetek a telekomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest