- Milyen házat vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS notebook topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
Én speciel smb1-et én már rég nem használok.
Már rég megtanultam, hogy el kell engedni a régi technológiákat mert csak a bajom lesz velük
Ha ki akarod debuggolni akkor adok pár tippet.
Első körben szétnéznék, hogy van-e valahol tűzfal. (win-en vagy volumio-n, akár egy wireshark-ot feldobsz a win-re, szűrsz volumio ip-re és megnézed, hogy jön-e egyáltalán bármi)
Másod sorban, a win11-es megosztást hogyan csináltad? (user/jelszo van? illetve ha új user-t kreáltál akkor annak a usernek van a mappára egyáltalán jogosultsága)
Harmad sorban logokat érdemes átnézni mindkét oldalon.Én kb ezeken mennék végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest