Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• galbi1972

tag

válasz UberMutant #44689 üzenetére

Próbáltam de ugyan az a helyzet. Azt elfelejtettem, hogy USB-ről (HDD) bootolt a RPi4 mikor nem volt jó a DAC-al . Közben elindítottam a rendszert SD-ről is ekkor már a HDD nem volt rajta és láss csodát hibátlanul működött, felismerte a DAC-ot és ment a zene is VLC-vel. Annyi a szépséghibája, hagy max. FLAC-ot játszott le a VLC a DSF filet nem tudta kiadni (hiányzó codek-re hivatkozva de codeket nem találtam hozzá, amit tudtam volna telepíteni)a DAC felé USB-n. Keresgéltem, hogy mivel tudnám rábírni Raspbian alatt a PI-t hogy kitolja magából a DSF filet de sajnos nem sikerült. Talán nem is lehet csak cél OS-el (Volumio stb.) Viszont a mostani rendszerem (Raspbian 64) USB-ről bootol és torrentezik , Plexezik és marha gyors a letöltés(torrent). Viszont, ha SD-ről bútol a renszer akkor max. 35Mbit-el "száguld" ( 85Mbit HDD-vel) és a 4K-s filmek is kiválóan mennek (LAN) Plexel. Ezt szerettem volna úgy megtartani, hogy működjön a DAC-al és kiadja a DSF-filet is. Különben kell mellé még egy PI4 amin cél OS megy és csak a DAC van rajt, ezt elkerültem volna ha lehet.

Új hozzászólás Aktív témák