- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPx
csendes tag
válasz
polauf81 #42427 üzenetére
ahhoz, hogy a plex "lássa" a külső hdd-t, kézzel kell csatolni. elsőre kicsit neccesnek tűnhet, viszont nem nehéz, csak pár adatot kell kikeresni és beleírni egy fájlba: link
sambát ez alapján csináltam és stabilan megy: link
hozzáteszem, ha kézileg mountolod a hdd-t módosul az elérési útvonala (attól föggően, melyik mappába csatolod). szóval át kell írnod majd a sambában és qbittorrentben is az eléréseket. -
0519
senior tag
válasz
Samba: Nem tudom mi a gond, mert ezt a parancsot nem futtattam le annak idején. Most lefuttatva, kiderült, hogy nincs telepítve a program. Azonban így is kér tőlem nevet és jelszót a megosztás első felcsatolásakor. A pi felhasználó jelszavával használom. Ez így megfelelne neked?
Plex: nem tudom, sosem használtam.
-
Kenderice
senior tag
válasz
Nálam egy pi2-n van openmediavault.
Minden fut rajta. Van hozzá plex is, de én azt nem használom.
FTP, samba, dlna, torrent megy rajta akadálymentesen.
Teamviewer sem kell, mivel webes felületen lehet mindent csinálni.
Elsőre ment minden.
Próbáld ki.
Javaslom.
Egy próbát megér szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest