- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
nah párszor neki futottam ma. Annyi változás történt, hogy most nem permission denied, hanem simán idle... És nem kér jelszót, amit nem értek mert úgy van beállÍtva elvileg,
"rpc-authentication-required": true
,nekem a raspberrin van rendes gui, úgyhogy ha lenen rendes látható torrent amit el tudok érni távolról, az is jó lenne nem akarok itt a transmissionnel feltétlenül szórakozni. Nem hiszem hogy ez fog menni. Van olyan lehetőség?
-
jézusom
addikt
Na most megfogtál! A pi-be alapból a "pi" felhasználó névvel jelentkezek be. Most a transmissionnek vane külön usere azt nem tudom. Megnézem mi szerint állÍtottam be.
Azt hozzá kell tennem, hogy van még egy parancs ami talán jó lehet, hogy egy whitelist szerint megadja a cÍmeket ahonnan elérhető lesz a pi, meg ott elvileg mappát is be lehet állÍtani. De nekem a whitelist false, nem is akarom beállitani, mert több helyről el akarom érni, elég az user/pass.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- PlayStation 4
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- HTPC (házimozi PC) topik
- Futás, futópályák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged